Zontech Nederland B.V.

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Zontech Nederland B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Zontech Nederland B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Zontech Nederland B.V. heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Zontech Nederland B.V..
Gemiddeld wordt Zontech Nederland B.V. met een 0 beoordeeld.
Zontech Nederland B.V. heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Zontech Nederland B.V.

Zontech Nederland bv is sinds 2008 volledig gespecialiseerd in Zonnepanelen en daarmee één van de eersten in Nederland. We hebben sinds die tijd fabrikanten, subsidieregelingen en concullega’s zien komen en gaan, maar door klein te blijven en continu te investeren in kennis en productverbeteringen, kunnen we blijven werken met de beste kwaliteit en direct persoonlijk contact. Heldere gespecificeerde (!) offerte, turn-key, geen meerwerkfratsen, 10 jaar garantie op de installatie. Alles in eigen beheer, met eigen monteurs. Indien gewenst komen we bij u thuis voor een adviesgesprek (geen verkoopgesprek) zodat u een gedegen keuze kunt maken.

Contact

Zontech Nederland B.V.
Havenweg 21a
3812 PR, AMERSFOORT

Vragen aan Zontech Nederland B.V.