5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Zwamon
Hoogeveenweg 19H
2913 LV, NIEUWERKERK a/d IJSSEL
0180 - 39 93

Reviews van Zwamon


Beoordeling 7,3 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.

Zwamon

33,33%
66,67%
0%

Zwamon beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Zwamon op basis van 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u Zwamon wel of niet aan:

  Goede Service

 • Beoordeling
  7
  Waarom beveelt u Zwamon wel of niet aan:

  Service en kwaliteit & persoonlijk contact is erg fijn .

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u Zwamon wel of niet aan:

  Het is een bedrijf waar Service hoog staat aangeschreven . Daarom is het voor ons een vertrouwd adres

  Verbeterpunten:
  Gezien de snelheid van de service zijn we tevreden

Schrijf een beoordeling

Over Zwamon

Dit bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel.

Al ruim 15 jaar zijn wij als zonweringsbedrijf specialist in het leveren en plaatsen van professionele zonwering, rolluiken, kozijnen, schuifpuien, dakvensters, insectenwering, terrasoverkapingen, balkonafrastering, veranda's, carports, garagedeuren, stalen en sectionaal poorten voor elke bestaande of nog nieuw te bouwen woning of bedrijfspand, maar ook voor en tijdens renovatiewerkzaamheden.

Of het nu gaat om een individuele woning of een volledig project, ons zonweringsbedrijf gaan vakkundig om met uw wens, en leveren waarnodig het juiste maatwerk. Door een grote kennis van bouw- of ondergrondconstructies, onderscheid ons zonweringsbedrijf in vakkundige en solide bevestiging van het materiaal, zowel fabrieksmatig als in eigenbeheer vervaardigd.

Bent u nog niet toe aan iets nieuws, maar opzoek naar iemand voor onderhoud of reparatie-werkzaamheden, ook dan staan wij met een enthousiast team mensen voor u klaar. Belt u gerust voor vrijblijvend advies, of kom eens langs in onze showroom. Wij werken door het hele land, en binnen de Benelux.

Erkend 5-sterrenspecialist

Zwamon is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Zwamon te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Zwamon?

Vraag het de specialist