1.000 klantbeoordelingen voor Woonland

Een grote meerderheid zeer tevreden

Gepubliceerd op
Eerder deze week werd er een heerlijke slagroomtaart van Taart Brigade bezorgd bij Woonland. Het bedrijf met woonwinkels in Groningen en Twijzelerheide behaalde namelijk de bijzonder mijlpaal van 1.000 verzamelde reviews als 5-sterrenspecialist. Dit mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan.

Woonland is een woonwinkel waar iedere klant naar wens geholpen wordt. Woonland heeft meer dan 100 kastmeubelen en meer dan 200 tafels op voorraad. Daarnaast is Woonland gespecialiseerd in zitmeubelen. Zo zijn er in de ruime showroom meer dan 100 bankstellen, stoelen en fauteuils en daarbij diverse items zoals salontafels, bijzettafels, karpetten en woonprogramma’s te vinden. Om de hoge kwaliteit te kunnen leveren die de klant van Woonland mag verwachten werk men uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde meubelfabrikanten en merken welke garant staan voor goede service en garantie.

Om deze service te blijven verbeteren, laat Woonland zich als 5-sterrenspecialist beoordelen door hun klanten. Als hecht familie bedrijf staat persoonlijk contact namelijk hoog in het vaandel. Door na iedere aankoop te vragen naar de beleving van de klant, blijft de service op een continue hoog niveau. Dit blijkt ook wel uit de prachtige cijfers. Van de 1.000 verzamelde reviews is vrijwel iedereen supertevreden over hun ervaring.

Alle door Woonland verzamelde  beoordelingen vind je hier: