500 plus bij Van de Reijt Fiets & Lifestyle

vijfhonderdste klantbeoordeling

Gepubliceerd op
Voor een consument zijn criteria als vakkennis, een goed advies en het leveren van service van groot belang bij de aanschaf van een goede fiets. Dit doe je namelijk niet iedere dag. Bij van de Reijt Fiets en Lifestyle in Gorinchem begrijpen ze dit als geen ander.

Als erkend 5-sterrenspecialist verzamelt men beoordelingen om de totale aankoopbeleving van iedere klant nog verder te optimaliseren. Onlangs ontving het Gorinchemse bedrijf hun vijfhonderdste review. En wat voor een! De heer of  mevrouw Blanken roemde de tweewielerspeciaalzaak om de goede, professionele hulp en voorlichting bij de keuze van een racefiets. De totale ervaring werd beoordeeld met een dikke 10! Voor 5-sterrenspecialist was dit reden genoeg om een heerlijke taart te bezorgen om deze mijlpaal te vieren.    

WIE ZIJN WIJ EN WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN?
Van de Reijt Fiets & Lifestyle vind u in het hartje van Gorinchem. U vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment Race en ATB fietsen. Wij voeren o.a. de merken Batavus, Cortina, Cannondale, Cube en Koga. Maar ook voor een breed assortiment stadsfietsen kunt u bij ons terecht. Wij staan bekend om onze uitstekende service en garantie.

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een fiets, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.