Bouwcenter Nobel

Maakt alle ideeën waar

Gepubliceerd op
Afgelopen week werden de medewerkers van Bouwcenter Nobel verrast met een heerlijke slagroomtaart. De reden hiervoor was het bereiken van een bijzondere mijlpaal: via 5-sterrenspecialist werden 1.250 klantbeoordelingen verzameld. Een prestatie die niet onopgemerkt voorbij mocht gaan.

Bouwcenter Nobel maakt al uw ideeën waar’, luidt de slogan van het bedrijf. Wie een van de bouwshops of showrooms in Lochem, Eerbeek, Haaksbergen of Rijssen bezoekt, weet exact wat hiermee bedoeld wordt.

Bouwcenter Nobel is leverancier van alles op het gebied van bouwmaterialen, gevelstenen, isolatie, hout en plaat, tegels en sanitair, keukens, bestrating, gereedschappen, verf en interieurafwerking. Dankzij de jarenlange ervaring met betrekking tot het leveren van bouwmaterialen en alle aanverwante materialen aan bouwbedrijven, ZZP’ers, timmerindustrie en particulieren, kan iedereen voorzien worden van een professioneel advies en rekenen op vakkundige begeleiding voor en tijdens de bouwwerkzaamheden.

Bouwcenter Nobel vindt niet alleen het leveren van goede materialen en het geven van het juiste advies belangrijk. Er wordt enorm veel waarde gehecht aan de totale beleving van de klant. Mede hierom wordt iedere klant via 5-sterrenspecialist uitgenodigd om hun aankoopervaring te delen. Dat het met deze ervaring wel goed zit, blijkt wel uit het feit dat vrijwel iedereen van de 1.250 ondervraagden aangeeft tevreden tot supertevreden te zijn. Een resultaat om trots op te zijn en een taart van Taart Brigade zeker rechtvaardigt!   

Hoe je plannen er ook uitzien, welke ideeën je ook hebt: met Bouwcenter Nobel komt je verder. Wil je dat zelf ervaren? bezoek dan de bouwshops en showrooms of bekijk alle klantbeoordelingen: