De Oevers Tweewielers

Bevestigt kwaliteit met erkenning als 5-sterrenspecialist

Gepubliceerd op
De Oevers Tweewielers staat al sinds 2010 garant voor goede service en uitmuntend fietsplezier. Het is daarom niet verwonderlijk dat de winkel van Mario steenvoorden onlangs officieel erkend is als 5-sterrenspecialist. Dit keurmerk wordt namelijk alleen toegekend aan bedrijven die alles doen voor een optimale klantbeleving en hier goed op scoren.

Eigenaar Mario zit al sinds 1993 in het fietsenvak en opende in 2010 zijn eigen winkel in Rotterdam. In november 2019 verhuisde de ondernemer naar Roelofsarendveen waar hij, gevestigd tussen Henny’s Rits en New York Pizza, nieuwe en gebruikte fietsen verkoopt en alle reparaties verricht.

Mario Steenvoorden vindt een optimale klantbeleving enorm belangrijk en is dagelijks bezig om dit, waar mogelijk, te verbeteren. Als erkend 5-sterrenspecialist vraagt hij iedere klant een beoordeling te geven. Dat het met de service wel goed zit, blijkt wel uit de prima score! Vrijwel iedere klant geeft aan goede tot zeer goede ervaringen te hebben met de dienstverlening van De Oevers Tweewielers.

Ben je nieuwsgierig naar het assortiment en de service van De Oevers Tweewielers? Breng dan eens een bezoek aan de winkel of bekijk onze klantbeoordelingen.