Ruben Robijn 1500 supertevreden klanten

Ruben Robijn beloond met een 9

Gepubliceerd op
Ruben Robijn mineralenparadijsin Duiven is een grootse winkel vol met edelstenen en mineralen, zowel ruw als gepolijst Daarnaast vind je er edelstenen in sieraden, wellness stenen, homedeco massage-artikelen en nog veel meer. Een bezoek aan het mineralenparadijs van Ruben Robijn brengt je gegarandeerd een fijn gevoel. Genieten van prachtige edelstenen en mineralen onder het genot van een drankje, maakt de winkelervaring een hele beleving.

Als 5-sterrenspecialist wil Ruben Robijn iedere klant een fijne ervaring garanderen en laat zich om die reden beoordelen om zo de service nog verder te verbeteren. Deze week werd de 1.500e review ontvangen. Een meer dan goede reden om Taart Brigade langs te sturen met een heerlijke verrassing.   

“Een klant is de belangrijkste bezoeker in ons bedrijf. Hij is niet afhankelijk van ons. Wij zijn afhankelijk van hem. Hij is geen interruptie tijdens ons werk. Hij is de doelstelling van ons werk. Hij is geen buitenstaander in ons werk. Hij maakt daar deel van uit. Wij doen hem geen plezier om hem te bedienen. Hij doet ons een plezier en geeft ons de gelegenheid om het te doen.“ Deze mooie citaat Mahatma Gandhi is te lezen op de website van Ruben Robijn. Dat deze gedachte ook daadwerkelijk wordt toegepast, blijkt wel uit de zeer fraaie cijfers waarmee de klanten hun aankoopbeleving waarderen. Maar liefst 96,95% van alle klanten geeft aan een goede tot zeer goede ervaring te hebben met Ruben Robijn en waardeert hun aankoop met een 9.

Wil je zelf de service van Ruben Robijn eens ervaren? Breng dan eens een bezoek aan de fantastische showroom of winkel heerlijk thuis in de overzichtelijke webshop.