5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid

Super tevreden klanten

Bij JKKS

Gepubliceerd op: 01-02-2018

“Ik word oprecht blij als ik zie dat mensen genieten van hun nieuwe keuken. Dat is mijn grote drijfveer en geeft mij enorm veel energie."

Super tevreden klanten

Een keuken die 100% bij je past
Een keuken is iets persoonlijks, een belangrijke ruimte in huis waar je veel tijd in doorbrengt. Het is daarom belangrijk dat een keuken perfect aansluit op je wensen, zodat je je er helemaal thuis voelt. Voor Karin Salentijn van JKKS in Heteren heeft de keukenbranche geen enkel geheim meer. JKKS staat voor “Jouw Keuken door Karin Salentijn”, een naam die de lading volledig dekt. Karin bedenkt en ontwerpt namelijk unieke, op maakt gemaakte keukens die volledig zijn aangepast aan de wensten van de opdrachtgever. Echt ‘jouw keuken’ dus.

De werkwijze van Karin onderscheidt zich door haar betrokken aanpak.  “Om tot een passend ontwerp te komen, gaan we zuinig om met je tijd”, vertelt Karin over haar werkwijze. “Een afspraak maken we op het moment dat het jou uit komt. Ook als dit ’s avonds of in het weekend is. Geen urenlange sessies vol voorstellen die niet aansluiten bij je wensen en budget, maar doelgericht en gezamenlijk komen tot een ontwerp dat echt past”

Supertevreden klanten

“Ik word oprecht blij als ik zie dat mensen genieten van hun nieuwe keuken. Dat is mijn grote drijfveer en geeft mij enorm veel energie. Ik ben pas tevreden als mijn klanten dat ook zijn. Mijn erkenning als 5-sterrenspecialist is daarom iets waar ik erg trots op ben. Dit keurmerk wordt namelijk alleen toegekend aan bedrijven die , net als ik, ondernemen volgens het principe ‘Alles voor een tevreden klant’.  De norm voor klanttevredenheid die het keurmerk in de markt heeft gezet, sprak mij direct enorm aan.” Dat het met de klanttevredenheid van JKKS wel goed zit, blijkt wel uit de vele positieve klantbeoordelingen die Karin inmiddels ontvangen heeft. 100% van haar klanten geeft aan supertevreden te zijn en zou JKKS aanbevelen.

Nieuwsgierig naar de persoonlijke werkwijze van Karin Salentijn? kijk op de website voor de inlooptijden van de showroom in Heteren. Hier krijg je een heldere indruk van de vele mogelijkheden die JKKS te bieden heeft.  Komen deze tijden jou niet uit, dan kun je altijd met Karin contact opnemen voor een ander tijdstip, zodat zij samen met je op zoek gaat naar ’jouw keuken’.

JKKS
Ressenerbroek 34
6666 MR , Heteren

026-7820106
info@jkks.nl
www.jkks.nl

5-sterrenspecialist worden

Uitstekende klantbehandeling is een keuze
Het keurmerk 5-sterrenspecialist is het eerste keurmerk voor klanttevredenheid en ziet toe op de echtheid van reviews. Met een hybride model tussen een keurmerk, een reviewsysteem en de Netwerk Promotor Score is een nieuwe manier van reviewmarketing ontstaan.

Wilt u weten wat de voordelen van ons systeem zijn of wilt u 5-sterrenspecialist worden?

Bekijk hier de voordelen →

Stuur per email

Deel deze pagina over de mail.

Vul je e-mailadres in

Let op: je hebt niet alles goed ingevuld. Vul het veld Aan en Van in en probeer opnieuw.

Sluiten