Ambiant Oregon Spruce

Van €24,95 voor €21,25 p/m²

Completevloeren.nl

Kanaalkade 31a

1811 LR, Alkmaar

072-5110221

http://www.completevloeren.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Ambiant Oregon Spruce
Van €24,95 voor €21,25 p/m²
Gepubliceerd op
geldig tot

Van €24,95 voor €21,25 p/m²

Het laminaat van de Emotion Collection Oregon Spruce van Ambiant is creatief en doorleefd. Een mat-geoliede finish. Een fraaie V-groef aan twee zijden. Een kleurenpalet dat verloopt van subtiel vergrijsd tot warm en expressief. En de keuze uit verschillende, bijzondere houtsoorten met ieder hun eigen karakteristieke tekening. Zo beantwoordt deze Oregon Spruce collectie met z’n afwijkende breedte van 16 cm precies aan de sfeer en uitstraling die bij uw persoonlijkheid en woonsfeer past.

De Ambiant Emotion Collection Oregon Spruce is een veelzijdige laminaat vloer.

Relaxen, eindeloos tafelen, even tussendoor aan een rapportje werken, spelen. Het kan allemaal. Want de Ambiant Emotion Collection laminaat vloeren zijn geschikt voor zwaar huishoudelijk gebruik. En prima bestand tegen naaldhakken en zwenkwielen, maar ook modderige hondenpoten of geklieder en gemors.

Met een Ambiant Emotion Collection Oregon Spruce laminaat vloer kunt u dus gerust op uw gevoel afgaan. Omdat u weet dat het met de kwaliteit en praktische eigenschappen wel goed zit. En ook over het leggen hoeft u zich geen zorgen te maken, want dat is met het slimme Megaloc-systeem zó gebeurd: u klikt de delen van het Ambiant Emotion Collection Oregon Spruce laminaat met de korte kant tegen elkaar aan en hoort vanzelf wanneer ze vergrendeld zijn. Daar komt geen hamer aan te pas.

Ambiant Emotion Collection Oregon Spruce laminaat is geschikt voor woningen met een karakteristieke uitstraling.

Inhoud: 2.058 m²
Lengte: 1286 mm
Breedte: 160 mm
Dikte: 8 mm
Vloerverwarming: Ja
Velling: 2V
Gebruiksklasse: AC4 - klasse 32
Levertijd: 2-5 werkdagen
Fabrieksgarantie: 25 jaar
Ambiant Emotion Collection Oregon Spruce laminaat is geschikt voor woningen met een karakteristieke uitstraling. Inhoud: 2.058 m² Lengte: 1286 mm Breedte: 160 mm Dikte: 8 mm Vloerverwarming: Ja Velling: 2V Gebruiksklasse: AC4 - klasse 32 Levertijd: 2-5 werkdagen Fabrieksgarantie: 25 jaar
Naar specialist