Traprenovatie dichte trap

Eiken houten overzettreden

Natuurlijk Hout

Fokko Kortlanglaan 2

3853 KG, Harderwijk

0341-870087

http://www.natuurlijk-hout.com

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Traprenovatie dichte trap
Eiken houten overzettreden
Gepubliceerd op
geldig tot

website

Traprenovatie Eiken overzettreden

Wij merken dat er steeds meer vraag is naar traprenovatie. Wat ons betreft een terechte vraag, want bij een mooi interieur hoort ook een verzorgde trap! Bij de renovatie maken we gebruik van overzet treden.

Men kiest vaak voor het bekleden met hout vanwege de kwaliteiten van het product, evenals de huiselijke sfeer die hout geeft. Populaire houtsoorten zijn Eiken, Noten, Mahonie, Essen en Beuken waarbij Eiken met stip op 1 staat. Vervolgens kunt u keuze maken voor de gewenste kleur, een hoogwaardige kleurolie waarmee de trap wordt afgewerkt. Gebruik nooit een was! Dit in verband met uitglijdgevaar.

Een traprenovatie van hout is zeer sterk en slijtvast. Waar u wel rekening mee dient te houden is dat een traprenovatie van hout prijziger is dan laminaat, periodiek onderhoud nodig is en dat er kans is op kraken vanwege de werking van het hout.

Wij bieden een samengestelde trede die bestaat uit watervast multiplex met hierop verlijmd een toplaag van het gekozen hout. De voorzijde van de trede is standaard voorzien van een neuslijst in hetzelfde hout als de trede. De treden worden bij u thuis op maat gezaagd maar omdat dit buiten kan gebeuren ondervindt u binnen geen geluidshinder en stof. Belangrijk is dat u uw oude trapbekleding verwijdert. Uw nieuwe treden worden met een hoogwaardige lijm verlijmd en hiervoor dient de ondergrond schoon en vlak te zijn.
Neem een kijkje op onze website, hier kunt u ook een geheel vrijblijvende offerte opvragen!
Het is natuurlijk ook mogelijk om langs te komen in onze gezellige showroom, wij zorgen voor de koffie en thee!

https://www.natuurlijk-hout.com/houten-vloeren-traprenovatie https://www.natuurlijk-hout.com/offerte

Naar specialist