Parket Schuren en Lakken

uw houten vloer laten schuren

Schuur Expert

Doddendaal 62

1082XW, Amsterdam

085–1301477

https://schuur.expert/

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Parket Schuren en Lakken
uw houten vloer laten schuren
Gepubliceerd op
geldig tot

Bel 085 1301 477

Parket laten schuren en lakken

Als u zich in de hierboven geschetste situatie herkent, is het hoog tijd om in te grijpen. U kunt ervoor kiezen om een compleet nieuwe parketvloer aan te schaffen, maar ook gaan voor parket renovatie door middel van de houten vloer schuren, lakken of oliën/waxen te laten door een erkende parketteur. Wij van Schuur Expert zijn zo’n parketteur die uw parket laat schuren en lakken en weer als nieuw maakt. De keuze voor parket renovatie heeft, als u alles op een rijtje zet, de nodige voordelen boven het aankopen van een compleet nieuwe parketvloer. Denk bijvoorbeeld aan deze pluspunten van een Parket schuren en lakken, waxen of oliën:

Een groot voordeel is dat u de oude vloer niet hoeft te verwijderen. Dit scheelt een hoop tijd en werk. De oude houten vloer blijft gewoon liggen, wordt geschuurd en bewerkt, en is daarna weer als nieuw. U hoeft het oude hout niet naar de stort te brengen.

Wat ook tijd scheelt, en natuurlijk geld, is dat u geen nieuw vloer hoeft uitzoeken, kopen, laten ophalen of bezorgen of te laten leggen.

Hergebruik van uw oude houten vloer door uw houten vloer schuren en bewerken te laten, is gunstig voor het milieu. Dit omdat het hout feitelijk hergebruikt wordt en er geen extra bomen gekapt hoeven te worden.

De houten vloer schuren en bewerken biedt veel opties qua afwerking. Of u nu van mat, glans, of zijdeglans houdt: parket renovatie door middel van het parket schuren en lakken laten en uitgevoerd door een professional als de Schuur Expert, biedt u tal van mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een afwerking in uiteenlopende kleuren, wanneer u gaat voor het parket schuren en olien of het Parket schuren en waxen.

Maar wat zijn precies de grootste voordelen van de diverse methoden van parket renovatie, specifiek het parket schuren en lakken, het parket schuren en olien of het parket schuren en waxen laten?

Parket schuren en lakken
Het parket schuren en lakken biedt garantie op een fraaie afwerking. Een vloer die is gelakt vraagt nauwelijks onderhoud: met een doek afnemen en af en toe stofzuigen houdt deze vloeren goed schoon. Zonder intensief onderhoud, wel is eens in de vier jaar polishen aan te raden, gaat de vloer na heet parket schuren en lakken zo’n tien tot twaalf jaar mee. Wie kiest voor het parket schuren en lakken met professionele lak, kan rekenen op een vloer die twaalf tot veertien jaar in een uitstekende staat blijft. Wie kiest voor het parket schuren en lakken heeft meerdere opties als het aankomt op de afwerking. Zo kunt u gaan voor een zijde-matte variant, een matte uitvoering ,maar ook voor gelakte vloeren die een echt geoliede uitstraling hebben.

Parket schuren en olien
Bij de Schuur Expert – met ruim 25 jaar ervaring de parket expert in de Randstad, Flevoland en Utrecht – kunt u ook kiezen voor het parket schuren en olien. Hét grote voordeel van een olievloer is dat u keuze heeft uit maar liefst vijftig kleuren. Verder zijn olievloeren eenvoudig in het onderhoud (maandelijks met een voedend zeepmiddel reinigen houdt de vloer in goede staat) en zijn ze bij schade en putjes prima lokaal bij te werken. De uitstraling van een geoliede vloer is mat en natuurlijk.

Parket schuren en waxen
Ten slotte is er de mogelijkheid om uw parket te laten schuren en waxen. Het parekt Parket schuren en waxen zorgt voor een optimale bescherming tegen intrekkend vocht en vuil. Net als een olievloer kan een waxvloer bij kleine schade en oneffenheden prima plaatselijk worden gerenoveerd. En er is een ruime keuze wat kleuren betreft: minstens twintig kleuren zijn mogelijk bij een waxvloer.

Neem nu contact op met de Schuur Expert, uw ervaren en voordelige parketteur
Ga nu naar de website van Schuur Expert en bekijk alle mogelijkheden om uw vloer weer als nieuw te maken! Natuurlijk kunt u een gratis offerte aanvragen, of onze klantenservice bellen als u vragen heeft. Onze acht professionele parketleggers staan altijd voor u klaar!

Parket schuren en lakken https://schuur.expert/

Naar specialist