Tuin pimpen

Het is er nu de tijd voor.

Konijn & Den Engelsen Tuinontwerp en Adviesbureau

Beukenlaan 48

1775 EC, MIDDENMEER

06-13030512

http://www.konijndenengelsen.nl

Meer informatie:

Heb je een vraag aan deze specialist, maak dan gebruik van het onderstaande formulier.

Tuin pimpen
Het is er nu de tijd voor.
Gepubliceerd op
geldig tot

Het is er nu de tijd voor.

Alles om uw heen is continu in verandering.

Zo veranderen ook uw wensen en eisen ten aanzien van de tuin.
Voldoet uw tuin niet meer aan uw verwachtingen? Heeft uw tuin niet meer de gewenste sfeer? Maar u heeft geen zin en/of budget om de gehele tuin opnieuw te laten inrichten?

Maar wat nu? 'PIMP UW TUIN' (PIMP YOUR GARDEN)
Met onze creativiteit en passie voor tuinen laten wij een frisse wind door uw tuin waaien. Met relatief simpele ingrepen kunnen wij uw tuin spannender maken, ervoor zorgen dat uw het gehele jaar door kunt genieten van uw tuin of meer sfeer brengen in de tuin.
Kortom uw tuin laten aansluiten op uw huidige wensen en eisen!

Bent u nieuwsgierig geworden! Bel of mail ons en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Alles om uw heen is continu in verandering. Zo veranderen ook uw wensen en eisen ten aanzien van de tuin. Voldoet uw tuin niet meer aan uw verwachtingen? Heeft uw tuin niet meer de gewenste sfeer? Maar u heeft geen zin en/of budget om de gehele tuin opnieuw te laten inrichten? Maar wat nu? 'PIMP UW TUIN' (PIMP YOUR GARDEN) Met onze creativiteit en passie voor tuinen laten wij een frisse wind door uw tuin waaien. Met relatief simpele ingrepen kunnen wij uw tuin spannender maken, ervoor zorgen dat uw het gehele jaar door kunt genieten van uw tuin of meer sfeer brengen in de tuin. Kortom uw tuin laten aansluiten op uw huidige wensen en eisen! Bent u nieuwsgierig geworden! Bel of mail ons en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Naar specialist