Actievoorwaarden

€ 500,- retour actie

Heb je in december 2020 of januari 2021 iets gekocht bij een 5-sterrenspecialist en registreer je via onderstaand formulier je aankoop. Dan maak je kans op €500,- retour!* er is geen minimaal aankoopbedrag, maar je moet wel een bon of factuur kunnen overleggen.

LOOPTIJD
Looptijd van 1 december 2020  t/m 31 januari 2021. Aankopen die na 31 januari bij ons binnen komen, zijn uitgesloten van deelname. 

DEELNAME
Om deel te nemen dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. Je kunt alleen deelnemen als je aankoop gedaan is bij een erkende  5-sterrenspecialist. Via deze link een overzicht van alle erkende 5-sterrenspecialisten. Deelname kan alleen via het formulier op de actiepagina van www.5-sterrenspecialist.nl Indien de gegevens niet juist of volledig zijn ingevuld, is 5-sterrenspecialist niet in staat om contact op te nemen en ben je uitgesloten van deelname. Als deelnemer geef je toestemming dat de inzending op de sociale media kanalen van 5-sterrenspecialist wordt gedeeld. Als deelnemer geef je toestemming aan 5-sterrenspecialist om je te informeren via onze nieuwsbrief. Tevens geef je als deelnemer toestemming aan 5-sterrenspecialist om je persoonsgegevens te gebruiken om je te informeren over de actie en de eventueel gewonnen prijs.  Als deelnemer geef je tevens toestemming om je naamsvermelding met eventuele foto te gebruiken voor commerciële doeleinden. Indien er sprake is van fraude of onrechtmatige handelingen, behoudt  5-sterrenspecialist het recht om je uit te sluiten van deelname.

HOE WEET JE OF JE GEWONNEN HEBT
Binnen twee weken na de einddatum van deze winactie worden de winnaars bericht via e-mail  Als winnaar dien je binnen 5 dagen de aankoop bon, je legitimatie en je bankrekeningnummer door te geven.


PRIVACYWETGEVING
We verwerken persoonsgegevens in overeenstemming met de wet privacy. Meer info over ons privacy beleid. 5-sterrenspecialist behoudt zich het recht om de actie vroegtijdig te beëindigen. 

,