Online showroom van Bouwcenter Esselink Middelharnis

Beoordeling 8,8 gebaseerd op 100 individuele klantbeoordelingen.
Tegels, natuursteen en PVC

Bouwcenter Esselink Middelharnis - Vloeren

Landelijke, klassieke of moderne vloeren. Voor welke stijl je ook gaat, bij Bouwcenter Esselink vind je het allemaal. Bekijk de collectie laminaat, parket, PVC of tegelvloeren.

LANDELIJKE TEGELS
Wanneer u een landelijke sfeer wilt creëren in huis, dan passen landelijke tegels daar uitstekend bij. Met deze tegels kunt u een warme sfeer in huis tot stand laten komen. Bij Bouwcenter Esselink vindt u zowel landelijke vloertegels als wandtegels. U kunt dus uw complete interieur een warme sfeer geven.

HOUTLOOK TEGELS
Houtlook tegels geven ruimte en sfeer. Daarnaast bieden ze een warme uitstraling en kunt u kiezen voor verschillende designs. Dit zijn vloeren die er uitzien als houtenvloer, maar de voordelen bieden van een tegelvloer!

MODERNE TEGELS
Woont u in een nieuwbouwwoning en zoekt u passende tegels voor uw vloeren en wanden? Dan zijn de moderne tegels van Bouwcenter Esselink de juiste keuze. Een nieuwbouwwoning heeft vaak een strakke uitstraling. De moderne tegels maken uw woning af!

KLASSIEKE TEGELS
Wilt u een klassieke look creëren in uw huis? Klassieke tegels geven uw huis een gezellige uitstraling. Bekijk ons aanbod klassieke tegels in onze showroom.

Kijk voor meer inspiratie op https://www.bouwcenter.nl/inspiratie/Vloeren/