Online showroom van Bouwcenter Esselink Middelharnis

Beoordeling 9 gebaseerd op 280 individuele klantbeoordelingen.
Binnen- en buitendeuren en de mooiste kastenwanden!

Bouwcenter Esselink Middelharnis - Deuren en kastenwanden

Ben jij toe aan een nieuwe binnen- of buitendeur? Dan begint dat bij een goede basis. Van authentiek landelijke binnendeuren tot strak modern buitendeuren, bij Bouwcenter ben je aan het juiste adres. Wij hebben de mooiste deuren voor je verzameld, passend bij elke woonstijl. Deuren waar jij én je huis blij van worden.

SLIMSERIES VAN SKANTRAE
Gaat jouw voorkeur uit naar een modern interieur? Met deuren uit de Skantrae SlimSeries of SlimSeries Ultra haal je pure elegantie in huis. De collectie bestaat uit binnendeuren met smalle stijlen in verschillende uitvoeringen. Van strak zwarte minimalistische glasdeuren tot clean witte paneeldeuren: voor ieder wat wils. We vertellen je graag meer over deze hit!

VAN SCHUIF- TOT TAATSDEUR: VOOR IEDER WAT WILS
De Skantrae Slimseries en Slimseries Ultra is verkrijgbaar in drie toepassingen: als draai-, schuif en taatsdeur. Voor welke deur je kiest, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur én woonsituatie. Zo vragen compacte kamers om slimme ruimtelijke oplossingen. Dan is een schuifdeur een goed alternatief, omdat je veel ruimte bespaart op de draairichting. Kies je voor een taatsdeur, dan ga je voor een deur die beide richtingen opdraait. Hierbij is een kozijn overbodig, voor een optimaal minimalistisch karakter. Gaat je voorkeur uit naar een draaideur in kozijn? Dan is deze, net als de taats- en schuifdeur, verkrijgbaar als paneeldeur of met glas. Met glas verbindt je verschillende ruimtes moeiteloos met elkaar én vang je altijd licht.

Kijk voor meer inspiratie op https://www.bouwcenter.nl/inspiratie/deuren/