Online showroom van Hans Lemmens Tweewielers

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 1790 individuele klantbeoordelingen.
Dé fietswinkel voor de regio Cuijk – Nijmegen.

Hans Lemmens Tweewielers - Hans Lemmens Tweewielers.

In onze 2700m2 tellende showrooms vindt iedereen die fiets die bij hem of haar past. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de nieuwste dames- en herenfietsen, e-bikes, kinderfietsjes, mountainbikes, racefietsen en benodigde accessoires en onderdelen. Kom langs; de koffie staat voor je klaar.

Bij Hans Lemmens Tweewielers in Cuijk vindt iedere fietsliefhebber wat hij of zij zoekt. Of het nu gaat om een mountainbike of een elegante damesfiets, wij hebben het voor jou in ons brede aanbod. Ben je op zoek naar een racefiets? Dan hebben wij als dealer van Trek fietsen ook exact wat je zoekt. Waar je ook naar op zoek bent, wij staan klaar om je te helpen en denken graag met je mee voor een geschikte fietsoplossing. Hierbij staan kwaliteit én service te allen tijde voorop!

Kom gerust eens langs in een van onze showrooms om het volledige aanbod aan fietsen en toebehoren te bekijken. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan bekijk je de collectie eenvoudig in de webshop. Is jouw huidige fiets toe aan onderhoud of een reparatie? Ook dan kom je langs bij Hans Lemmens Tweewielers!