Online showroom van Identity Smartphone Reparatie

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 1256 individuele klantbeoordelingen.
#1 in smartphone reparaties

Identity Smartphone Reparatie - Identity Smartphone Reparatie

Wij van Identity Smartphone Reparatie begrijpen als geen ander hoe vervelend het is wanneer uw smartphone en/of tablet kapot is. Vandaag de dag is het voor iedereen belangrijk om bereikbaar te blijven. Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom is het belangrijk dat uw GSM snel en vakkundig gerepareerd wordt. Wij kunnen dit als geen ander als dé telefoonwinkel van Maassluis.

Telefoon direct laten repareren? 
Wilt u uw GSM direct laten repareren in Maassluis? U kunt zowel mét als zonder afspraak in onze telefoonwinkel in Maassluis direct uw telefoon laten repareren. Onze winkel is hét telefoon reparatie punt vanuit Maassluis maar ook voor de omgeving Schiedam en Vlaardingen. Door onze ruime openingstijden is er op elk moment van de dag tijd om uw kapotte mobiele telefoon bij ons langs te brengen voor reparatie. Zo bent u zo snel mogelijk weer telefonisch bereikbaar! In Maassluis kunt u ons vinden op de industrieweg 50-56. Wij zijn goed bereikbaar en u kunt gratis parkeren bij onze winkel.

Alleen de beste kwaliteit
Wij repareren telefoons voor alle bekende merken zoals iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, OnePlus, LG, Sony, Xiaomi en HTC. Wij willen de allerbeste kwaliteit voor uw smartphone, daarom werken wij uitsluitend met originele onderdelen. Zo weet u zeker dat er nooit kwalitatief mindere onderdelen gebruikt worden voor de reparaties en kunnen wij de beste kwaliteit leveren! Op onze vervangende onderdelen geven wij daarom ook nog eens 3 maanden garantie.

Telefoonwinkel Maasluis: Altijd up-to-date
We hebben altijd de onderdelen van de laatste toestellen voorradig zodat we elke reparatie snel kunnen uitvoeren. Daarnaast bieden we ook voor vrijwel elk type smartphone verschillende accessoires in onze telefoonwinkel zoals;

Opladers
Telefoonhoesjes en covers
Screenprotectors
Powerbanks
Refurbished toestellen
Laat vandaag nog uw smartphone of tablet repareren door onze gediplomeerde reparatie experts!

Waarom kiest u voor Identity Smartphone Reparatie?

 Reparatie binnen 30 minuten;
 Alleen originele onderdelen;
 De voordeligste in de regio;
 No Cure No Pay;
 Reparatie met of zonder afspraak;
 3 Maanden garantie op alle reparaties (op originele onderdelen);
 Gratis haal & breng service (voor de zakelijke markt);
 Gratis parkeren.