Online showroom van Kusters 2.0

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 174 individuele klantbeoordelingen.
Showroom

Kusters 2.0 - Industrieel & Scandinavisch

U bent van harte welkom in onze showroom

Industriële tegels in jouw woning
Wanneer je zoekt naar een industriële uitstraling voor jouw woning, dan ben je bij Kusters 2.0 aan het juiste adres. De industriële look vindt zijn oorsprong in fabrieksgebouwen van de 19e en 20e eeuw. Het wordt vaak gekenmerkt door stoere en ruwe materialen met een neutraal kleurgebruik. Hierbij mag je denken aan donkere kleuren, vaak gecombineerd met grijs en wit. Ook de betontegel past hier perfect bij.

Scandinavische tegels
De Scandinavische stijl kenmerkt zich door de lichte basis met natuurlijke materialen zoals hout. Het is een strakke stijl waarin een passende tegel niet mag ontbreken. Waar hout een onmisbaar aspect is, zou je kunnen denken aan een houtlook tegel. Dit kan zowel tegen wand als vloer. De Scandinavische stijl leent zich ook perfect om te combineren met een Industriële toevoeging. Zo past een betontegel perfect vanwege zijn licht grijs/blauwe tint. Het enige wat dan nog ontbreekt is het meubilair.

Bij Kusters 2.0 nemen wij jou mee door de mogelijkheden en laten niet alleen het product zien, maar de hele sfeer. Zo kun jij de perfecte vloer of wandtegel uitkiezen voor jouw Scandinavische stijl.