Online showroom van Kusters 2.0

Beoordeling 9,2 gebaseerd op 212 individuele klantbeoordelingen.
Showroom

Kusters 2.0 - Minimalistisch & Modern

U bent van harte welkom in onze showroom

Minimalistische tegels in huis halen
Jij houdt van strakke lijnen, eenvoudige maar mooie details, zachte kleuren en luxe maar sober. Dan is de minimalistische tegel precies wat jij zoekt. Een vloer van bijvoorbeeld grote vierkante tegels met weinig kleurverschil waardoor de voeg bijna helemaal wegvalt. Denk hierbij eens aan een betontegel of een strakke witte tegel. In combinatie met een aantal eenvoudige details maak jij met gemak je inrichting compleet.

Moderne tegelvloeren
Lichte kleuren, grijstinten, geometrisch ontwerp; alles wat er kenmerkend is aan een moderne stijl kun je ook terug laten komen in een tegel. Kies voor grote tegels met strakke lijnen, eventueel een betonlook en laat deze in volsteen verband leggen. Onze medewerkers laten je graag de mogelijkheden zien. In onze showroom krijg je een een duidelijke indruk van de stijl en hoe de moderne tegel toegepast kan worden.

Kusters 2.0 biedt jou meer dan alleen maar tegels. Bij ons krijg je deskundig advies, passend bij jouw stijl. Meerwaarde door mee te denken en niet alleen maar te verkopen. Om te ontdekken wat er in jouw minimalistische stijl past, nodigen wij jou graag uit om naar onze showroom te komen. Hier kunnen wij jou niet alleen het product laten zien, we laten je de sfeer ervaren.