Portfolio van Slaapcenter Verweijen

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 22 individuele klantbeoordelingen.
Laat uw rug meten

Slaapcenter Verweijen - Wervelscanner

Met de Wervelscanner kunnen ze bij Slaapcenter Verweijen uw rug in beeld brengen. Zowel staand als liggend om zo voor u het beste slaapsysteem te vinden.

De Wervelscanner

Wervelscanner werd voor en door klinische rugspecialisten ontwikkeld en brengt letterlijk je wervelkolom in kaart. Je ruggenwervel is een erg belangrijke graadmeter van je slaapcomfort. Waarom? Wel, het gaat vooral om je tussenwervelschijfjes die als schokdemper en stabilsator werken. Deze schijven vangen door de dag het grootste deel van de krachten op die op onze rug inwerken.

Je rug heeft rechtopstaand altijd een voorkeurshouding waarbij je wervels en tussenwervels een natuurlijke curve volgen. Het geheim van een verkwikkende nachtrust is om deze curve ook liggend te bereiken. Zo ontspannen de sponsachtige tussenwervels zich optimaal en kunnen ze tijdens je slaap helemaal herstellen en vloeistof opnemen. Om te weten of je de juiste matras en bedbodem hebt levert de wervelscanner een objectief bewijs.

100% Op maat

Eerst scant men je rug rechtopstaand waarbij men het apparaat van je nek tot je onderrug rolt. Nadat je het juiste MyBed-slaapsysteem hebt gevonden en terwijl je op je zij bent gaan liggen, wordt de test nogmaals gedaan. Beide scans worden met elkaar vergeleken en bewijzen dat Recor Bedding met je gepersonaliseerd MyBed-slaapsysteem 100% op maat is. Ongezien in de slaap sector.

Als eerste in Nederland en Belgiƫ, nu bij Slaapcenter Verweijen.
Wil je zelf je ruggenwervel laten scannen? Maak dan Gratis een afspraak bij de slaapspecialisten van Slaapcenter Verweijen (0031 (0) 495-491397) of via onze website: www.slaapcenterverweijen.nl of e-mail: info@slaapcenterverweijen.nl