€500 retour actie uitleg

zomerpromotie

Geachte 5-sterrenspecialist, 

Wat leuk dat u deze pagina bezoekt. We leggen u graag uit hoe onze "500 euro retour" actie werkt en hoe u daar zelf van kunt profiteren.

WANNEER LOOPT DE ACTIE

Vanaf 1 december 2020 tot en met 31 januari 2021 gaat onze inmiddels traditionele promotie weer van start. Uw klanten gaan weer het risico lopen om van ons € 500,- retour te krijgen als ze bij u een aankoop doen.

HOE WERKT HET

Het kan eigenlijk niet simpeler. Uw klant hoeft alleen zijn of haar aankoop te registreren op www.5sterrenspecialist.nl.

Uw klant maakt daarna kans om € 500,- op zijn of haar bankrekening gestort te krijgen. Geen gedoe met moeilijke gegevens. Uw klant hoeft alleen zijn of haar naam achter te laten, het aankoopbedrag te vermelden en aan te geven dat hij iets bij u heeft gekocht in de actieperiode.

We maken de winnaars op onze site bekend en mocht de winnaar een klant van u zijn, wint u natuurlijk de gratis reclame omtrent deze bekendmaking.

Doe er vooral uw voordeel mee!

 

 

Wat kunt u zelf extra doen?

Deze actie kan een enorme boost geven voor uw omzet in de komende twee maanden. Profiteer hier van en laat deze kans op gratis promotie niet liggen! 

U kunt bijvoorbeeld op Facebook het € 500,- euro retour logo plaatsen en uw (potentiële) klanten laten weten dat ze zo maar € 500,- retour kunnen krijgen op hun aankoopbedrag als ze in de maand juni of juli iets bij u kopen.

Er zijn ook weer drukbestanden voor flyers en posters beschikbaar. Deze kunt u gebruiken om in uw winkel aan te tonen dat uw klanten kans maken op € 500,-

Hieronder een voorbeeld van de beschikbare formaten.  

 

Gratis mediakit

Alle drukbestanden staan voor u klaar, evenals de promotiebeelden. Als u bent ingelogd, klikt u links op mediakit en daar vindt u alle beschikbare bestanden. 

Inloggen kan via: https://www.5sterrenspecialist.nl/login 

Drukwerk bestellen

Indien u het promotiemateriaal wilt laten drukken, kunt u met de drukbestanden overal terrecht. Wilt u deze bij ons bestellen, betaalt u slechts een kleine bijdrage en de verzendkosten.

Gratis delen op Facebook

Indien u een foto maakt van uw promotie materiaal zoals u hierboven kunt zien, delen wij uw foto op onze Facebookpagina zodat u nog meer consumenten kunt bereiken

Hulp nodig

Hebt u andere wensen of wilt u meer promotiemateriaal. Hebt u hulp nodig of een aanvullend idee?
Neem dan even contact op met uw persoonlijke mediabegeleider. We staan graag voor u klaar!

0162-387777

Bestel uw promotiekit voor slechts € 25,-

Via het onderstaande formulier kunt u de promotiekit bestellen.
De promotiekit bestaat uit:

  • Een set tafeldisplays  "Alles voor een tevreden klant" 
  • 4 posters (a 4 ) voor in de winkel of showroom
  • 50 flyers om uit te delen aan uw klanten