Hoe weet ik dat de klantbeoordelingen van een 5-sterrenspecialist echt zijn?

100% betrouwbare klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen helpen u om vooraf een goed beeld te krijgen over hetgeen u kunt verwachten. Als consument hebt u niets aan beoordelingen die beïnvloed, aangepast of verwijderd kunnen worden door de verkopende partij. Het keurmerk 5-sterrenspecialist ziet toe op de echtheid van klantbeoordelingen. Dit wordt gecontroleerd door ons kwaliteitsteam.5-sterrenspecialisten kunnen de beoordelingen van klanten niet redigeren of verwijderen. 

5-sterrenspecialisten kunnen proactief klanten uitnodigen waardoor er sneller klantbeoordelingen kunnen worden verzameld, echter zien wij er zowel handmatig als softwarematig op toe dat er niet gefraudeerd wordt. Wij hebben ons systeem beveiligd en alle mogelijke controles doorgevoerd om fraude te kunnen voorkomen. Geen enkel systeem is 100% waterdicht en er kan best eens een keer een beoordeling door een vriend of kennis ingeschoten worden. Echter wanneer er meerdere onechte klantbeoordelingen worden verzameld en/of er gefraudeerd wordt door een 5-sterrenspecialist, zullen wij deze het recht om het keurmerk te mogen voeren ontnemen.

Op die manier weet u zeker dat hetgeen u leest ook echt is! Krijgt een keurmerkhouder te veel slechte reviews en/of te veel klachten, zullen wij ze het recht om het 5-sterrenkeurmerk te voeren ontnemen. Zo weet u als consument zeker dat een keuring geen momentopname is, maar een doorlopende controle op het servicebeleid!

Indien u toch vermoed dat een klantbeoordeling niet echt is of dat een keurmerkhouder fraudeert met het verzamelen van klantbeoordelingen dan kunt u dit melden via de pagina een klacht melden.

Ons kwaliteitsteam zal dit onderzoeken en indien nodig actie ondernemen.