Amsterdam's Scootercity zuid

Beoordeling 8,6 gebaseerd op 539 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
81,8%
Tevreden
15,6%
Ontevreden
2,6%

Amsterdam's Scootercity zuid
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Amsterdam's Scootercity zuid is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Amsterdam's Scootercity zuid te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Amsterdam's Scootercity zuid heeft 539 klantbeoordelingen verzameld.
82% is supertevreden, 16% is tevreden en 3% is ontevreden.
97.4% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Amsterdam's Scootercity zuid.
Gemiddeld wordt Amsterdam's Scootercity zuid met een 8,6 beoordeeld.
Amsterdam's Scootercity zuid heeft een NPS score van 79 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Amsterdam's Scootercity zuid

Onze scooterwinkel is sinds 1996 een begrip in Amsterdam en is dé plek voor het kopen van een scooter, motorscooter, Citycar of e-bike. We zijn aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend. We hebben een grote voorraad en twee vestigingen in Amsterdam, zodat u snel op pad kunt met uw nieuwe scooter of motorscooter. Onze vestigingen zijn open van maandag tot en met zaterdag en zitten verspreid door heel Amsterdam: u vindt ons in Amsterdam Zuid, en onze e-bike speciaalzaak is in Amsterdam West gevestigd. Daarnaast kunt u 24/7 terecht in onze webshop. Onze website beschikt over een actueel aanbod scooter occasions en nieuwe scooters.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Amsterdam's Scootercity B.V.. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Bedrijfsvideo

Online showroom

  • Move Citycar kopen

    Innovatief en ideaal voor de stad: de 100% elektrische Move Citycar koopt u bij Amsterdam's Scootercity

Openingstijden

Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 18:00
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Amsterdam's Scootercity zuid
Cornelis Trooststraat 19-23
1072 JA, Amsterdam

Vragen aan Amsterdam's Scootercity zuid