Apotheek Rijken

Beoordeling 8,8 gebaseerd op 1112 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
88,9%
Tevreden
8,4%
Ontevreden
2,8%

Apotheek Rijken
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Apotheek Rijken is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Apotheek Rijken te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Apotheek Rijken heeft 1112 klantbeoordelingen verzameld.
89% is supertevreden, 8% is tevreden en 3% is ontevreden.
97.21% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Apotheek Rijken.
Gemiddeld wordt Apotheek Rijken met een 8,8 beoordeeld.
Apotheek Rijken heeft een NPS score van 86 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Apotheek Rijken

Bij apotheek Rijken ligt de nadruk op persoonlijke aandacht aan onze cliƫnten, betrokkenheid met uw behandeling door goede samenwerking met alle (huis)artsen en thuiszorginstanties in onze regio, en deskundige voorlichting door onze medewerkers. Om u goed van dienst te zijn beschikken wij over een hecht team van deskundige medewerkers, die bijgeschoold worden om u optimaal volgens de meest recente inzichten te begeleiden in uw medicijngebruik. Hiernaast beschikken wij over een aantal aanvullende services om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zoals een bezorgdienst, automatische herhaalservice, 24-uurs afhaalautomaat, en periodiek verschillende projecten al dan niet in samenwerking met uw arts.

Wij zijn een zelfstandige apotheek gevestigd in de wijk Lombardijen in Rotterdam. Ook (ver) buiten de wijk waar wij zijn gevestigd weten onze cliƫnten ons te vinden, vanwege onder andere onze specialistische kennis omtrent HIV-medicatie - apotheek Rijken is aangesloten bij de Plus formule - en medicatie ter behandeling van alopecia androgenetica.

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30
Dinsdag
08:30 - 17:30
Woensdag
08:30 - 17:30
Donderdag
08:30 - 17:30
Vrijdag
08:30 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Apotheek Rijken
Spinozaweg 285
3076EP, Rotterdam

Vragen aan Apotheek Rijken