Badkamerwarenhuis

Beoordeling 8,7 gebaseerd op 103 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
87,4%
Tevreden
6,8%
Ontevreden
5,8%

Badkamerwarenhuis
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Badkamerwarenhuis is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Badkamerwarenhuis te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Badkamerwarenhuis heeft 103 klantbeoordelingen verzameld.
87% is supertevreden, 7% is tevreden en 6% is ontevreden.
94.18% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Badkamerwarenhuis.
Gemiddeld wordt Badkamerwarenhuis met een 8,7 beoordeeld.
Badkamerwarenhuis heeft een NPS score van 82 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Badkamerwarenhuis

Badkamerwarenhuis beschikt over een 3 showrooms. Deze zijn gevestigd in Utrecht, Harderwijk en Wormerveer. De gemiddelde groote van de showroom is 1000 m2, hiermee is het voor ons mogelijk om veel assortiment te tonen. Hoewel we nog over een veel groter assortiment beschikken dan we kunnen laten zien, is er bij ons altijd wel iemand aanwezig die je van veel informatie kunt voorzien.

Wil je een badkamer kopen? En ben je gericht op zoek, of weet je nog niet precies wat je wilt? Dan ben je in beide gevallen van harte welkom in onze showroom! Waarbij onder het genot van een kopje koffie of thee wij jou graag van al het benodigde advies voorzien.

Een badkamer kopen bij Badkamerwarenhuis betekent daarnaast niet alleen een goede prijs-kwaliteit verhouding maar ook een service van A tot Z waarbij jij zelf altijd betrokken bent.

Bij Badkamerwarenhuis doen we niet aan aggresieve verkoop. Ook zijn al onze offertes zoals het hoort, transparant, open en eerlijk. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in 1 van onze showrooms, en laat u dan verrassen door 1 van onze adviseurs.

Kijk op www.badkamerwarenhuis.nl voor de openingstijden per vestiging

Contact

Badkamerwarenhuis
Sint Laurensdreef 47
3565 AJ, Utrecht

Vragen aan Badkamerwarenhuis