Badkamerwarenhuis Wormerveer

Beoordeling 9,5 gebaseerd op 4 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Badkamerwarenhuis Wormerveer
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Badkamerwarenhuis Wormerveer is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Badkamerwarenhuis Wormerveer te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Badkamerwarenhuis Wormerveer heeft 4 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Badkamerwarenhuis Wormerveer.
Gemiddeld wordt Badkamerwarenhuis Wormerveer met een 9,5 beoordeeld.
Badkamerwarenhuis Wormerveer heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Badkamerwarenhuis Wormerveer

Badkamerwarenhuis Wormerveer beschikt over een showroom van 700 m2, hiermee is het voor ons mogelijk om veel assortiment te tonen. Hoewel we nog over een veel groter assortiment beschikken dan we kunnen laten zien, is er bij ons altijd wel iemand aanwezig die je van veel informatie kunt voorzien.

Wil je een badkamer kopen? En ben je gericht op zoek, of weet je nog niet precies wat je wilt? Dan ben je in beide gevallen van harte welkom in onze showroom! Waarbij onder het genot van een kopje koffie of thee wij jou graag van al het benodigde advies voorzien.

Een badkamer kopen bij Badkamerwarenhuis betekent daarnaast niet alleen een goede prijs-kwaliteit verhouding maar ook een service van A tot Z waarbij jij zelf altijd betrokken bent.

Contact

Badkamerwarenhuis Wormerveer
Kikkertweg 66
1521 RG, Wormerveer

Vragen aan Badkamerwarenhuis Wormerveer