Completevoetbalreis.nl

Beoordeling 9 gebaseerd op 125 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
90,4%
Tevreden
8%
Ontevreden
1,6%

Completevoetbalreis.nl
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Completevoetbalreis.nl is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Completevoetbalreis.nl te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Completevoetbalreis.nl heeft 125 klantbeoordelingen verzameld.
90% is supertevreden, 8% is tevreden en 2% is ontevreden.
98.4% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Completevoetbalreis.nl.
Gemiddeld wordt Completevoetbalreis.nl met een 9 beoordeeld.
Completevoetbalreis.nl heeft een NPS score van 89 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Completevoetbalreis.nl

Een grote passie en enthousiasme voor voetbal en reizen is de oorzaak geweest waarom wij hiermee zijn begonnen. Door veelal directe contacten in de stad met voetbalclubs of aanbieders kunnen wij u voetbalreizen aanbieden uit het hoogste segment.

Naast onze mogelijkheden naar de grote voetbalclubs zoals: Manchester United, Chelsea, Arsenal FC, Liverpool FC, Real Madrid, FC Barcelona, AC Milan, Juventus etc kunt u op deze website ook reizen boeken naar clubs uit steden die zeker het bezoeken waard zijn. Deze kennis hebben wij opgedaan omdat wij dit zelf ervaren hebben en de stad hebben bezocht.

Bezoek bijvoorbeeld eens een wedstrijd van Brondby en geniet van het levendige Kopenhagen. Of neem eens een kijkje in de voetbalwereld van Polen en geniet van de prachtige historische steden die het land te bieden heeft. Voorbeelden zoals deze kunnen wij maar over blijven doorgaan.

Ons team staat open voor al uw vragen, en beantwoord deze met het grootste plezier. Daarnaast ziet u op onze website geen afgeronde bedragen maar verschillende tarieven (let op:) die kunnen fluctueren, maar dat komt omdat wij u de scherpste prijs willen bieden voor de reis!

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
08:30 - 21:00
Dinsdag
08:30 - 21:00
Woensdag
08:30 - 21:00
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
08:30 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 22:00
Zondag
10:00 - 22:00

Contact

Completevoetbalreis.nl
Hastelweg 232
5652 CM, Eindhoven

Vragen aan Completevoetbalreis.nl