De Jokke Junior Averbode

Beoordeling 9,5 gebaseerd op 58 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
98,3%
Tevreden
1,7%
Ontevreden
0%

De Jokke Junior Averbode
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

De Jokke Junior Averbode is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt De Jokke Junior Averbode te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

De Jokke Junior Averbode heeft 58 klantbeoordelingen verzameld.
98% is supertevreden, 2% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met De Jokke Junior Averbode.
Gemiddeld wordt De Jokke Junior Averbode met een 9,5 beoordeeld.
De Jokke Junior Averbode heeft een NPS score van 98 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over De Jokke Junior Averbode

Fietsenwinkel Jokke Junior is al drie generaties lang een begrip in Langdorp.

Het begon allemaal bij Jozef Wilberts die 56 jaar geleden een winkel 'Fietsen De Jokke' begon in Langdorp. Na jaren lang fietsen verkopen, fietsen repareren en klanten gelukkig maken, heeft De Jokke afscheid van ons genomen. Zijn zoon Rudy Wilberts bleef niet bij de pakken zitten en nam in 2003 de zaak over samen met zijn vrouw Martine.

Omdat 'Fietsen De Jokke' overgegaan is van vader op zoon hebben ze dan ook besloten om de naam te wijzigen naar 'Fietsen De Jokke Junior'. Rudy baat met veel passie en trots de winkel in Langdorp uit. Hij doet de herstellingen en Martine doet de verkoop.

Samen hebben ze twee kinderen. De jongste zoon 'Zico' springt bij in drukke periodes. De oudste zoon 'Kenzo' baat de tweede locatie in Averbode uit.

Hij sprak al van kleins af aan dat hij 'nen fietsenmaker' wilden worden als hij groot was. Zo sprak hij over de toekomst en de toekomst werd werkelijkheid. Het zit dus in de genen. Reeds 3 jaar werkt Kenzo met veel passie aan fietsen en laat hij klanten van Averbode buitengaan met een glimlach. Kenzo is niet alleen de geknipte leermeester voor tips over Mountainbikes , maar verdiept zich ook in elektrische fietsen of e-bikes - een fantastische manier van transport voor jong en oud.

Op zoek naar een grondige, snelle herstelling of een nieuwe fiets? Bij Fietsen De Jokke Junior staan we met onze combinatie van drie generaties ervaring als fietsenmaker voor je paraat. Tot snel!

wij hebben 2 prachtige vestegingen:
De Jokke Junior Averbode De Jokke Junior Langdorp
Westelsebaan 31A Gijmelsesteenweg 369
3271 Averbode 3201 Langdorp

We hopen jullie snel in een van onze filialen te ontmoeten.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
13:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
10:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 12:00
13:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

De Jokke Junior Averbode
Westelsebaan 31A
3271, Averbode

Vragen aan De Jokke Junior Averbode