5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Dekker Zevenhuizen B.V.
Nijverheidscentrum 2
2761 JP, ZEVENHUIZEN
0180637694

Reviews van Dekker Zevenhuizen B.V.


Beoordeling 9 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.

Dekker Zevenhuizen B.V.

100%
0%
0%

Dekker Zevenhuizen B.V. beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Dekker Zevenhuizen B.V. op basis van 1 beoordeling

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Over Dekker Zevenhuizen B.V.

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het meer dan tachtig jaar oude familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Inmiddels is ruim 30% van alle keukens die jaarlijks verkocht worden, voorzien van de producten van Dekker. Daarnaast levert Dekker aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten (hotels, kantines, ziekenhuizen, etc.).

De producten worden uitsluitend geleverd aan zakelijke afnemers, zoals keuken- en sanitairspeciaalzaken, bouwmarkten, architecten, projectafnemers en interieurbouwers.
In deze tijden zijn we opzoek naar solide en betrouwbare samenwerkingen met leveranciers en specialisten. Voor de keuken- en sanitair speciaalzaak is Dekker Zevenhuizen een betrouwbare partner. Eén die inspeelt op de ontwikkelingen, meedenkt en de prijs-kwaliteitverhouding in de gaten houdt. Met een totaalaanbod van producten, een uitstekende service en kenis en kunde over alle materialen. Wilt u als bedrijf kennismaken met Dekker Zevenhuizen? Neem gerust contact met ons op!

Consumenten kunnen terecht bij een van de speciaalzaken waar onze producten in de showroom te bekijken zijn.

Erkend 5-sterrenspecialist

Dekker Zevenhuizen B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Dekker Zevenhuizen B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Dekker Zevenhuizen B.V.?

Vraag het de specialist