Dekker Zevenhuizen B.V.

Beoordeling 9 gebaseerd op 1 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Dekker Zevenhuizen B.V.
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Dekker Zevenhuizen B.V. is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Dekker Zevenhuizen B.V. te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Dekker Zevenhuizen B.V. heeft 1 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Dekker Zevenhuizen B.V..
Gemiddeld wordt Dekker Zevenhuizen B.V. met een 9 beoordeeld.
Dekker Zevenhuizen B.V. heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Dekker Zevenhuizen B.V.

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Het meer dan tachtig jaar oude familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer. Inmiddels is ruim 30% van alle keukens die jaarlijks verkocht worden, voorzien van de producten van Dekker. Daarnaast levert Dekker aanverwante producten zoals meubilair en vensterbanken, en is het partner van architecten en interieurdesigners bij speciale projecten (hotels, kantines, ziekenhuizen, etc.).

De producten worden uitsluitend geleverd aan zakelijke afnemers, zoals keuken- en sanitairspeciaalzaken, bouwmarkten, architecten, projectafnemers en interieurbouwers.
In deze tijden zijn we opzoek naar solide en betrouwbare samenwerkingen met leveranciers en specialisten. Voor de keuken- en sanitair speciaalzaak is Dekker Zevenhuizen een betrouwbare partner. Eén die inspeelt op de ontwikkelingen, meedenkt en de prijs-kwaliteitverhouding in de gaten houdt. Met een totaalaanbod van producten, een uitstekende service en kenis en kunde over alle materialen. Wilt u als bedrijf kennismaken met Dekker Zevenhuizen? Neem gerust contact met ons op!

Consumenten kunnen terecht bij een van de speciaalzaken waar onze producten in de showroom te bekijken zijn.

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Contact

Dekker Zevenhuizen B.V.
Nijverheidscentrum 2
2761 JP, ZEVENHUIZEN

Vragen aan Dekker Zevenhuizen B.V.