5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
E&S
Torenallee
6999 DD, Hummelo
+31314389393

E&S

92,95%
5,75%
1,3%

E&S beoordelingen en ervaringen

98,7% heeft goede tot zeer goede ervaringen met E&S op basis van 539 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u E&S wel of niet aan:

  Wir sind sehr zufrieden mit der Betreuung und der Bearbeitung unseres Auftrages.

  Verbeterpunten:
  Nichts. So wie wir es erlebt haben, sind wir sehr zufrieden.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u E&S wel of niet aan:

  Zorgvuldig e behandeling Er werd goed mee gedacht over mijn wensen

 • Beoordeling
  10
 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u E&S wel of niet aan:

  Snelle installatie en goeie service

  Verbeterpunten:
  Geen idee

  Reactie van E&S

  Bedankt meneer Bloemendaal, met vriendelijke groet, team E&S

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u E&S wel of niet aan:

  Wel,alles is naar wens verlopen,

  Verbeterpunten:
  Houwen zo.

  Reactie van E&S

  Dank u wel voor het compliment meneer Begieneman. Met vriendelijke groet, team E&S

 • Beoordeling
  5
  Waarom beveelt u E&S wel of niet aan:

  Alhoewel wij van te voren hebben gezegd dat het geen abc-tje zou worden om zo'n groot zonnescherm bij ons te monteren werd er bij de beoordeling ter plaatse nogal luchtig gedaan. Het zou allemaal geen probleem zijn. Na de eerste poging bleek dat een aantal chemische ankers niet vast zaten en het zonnescherm , nadat het was afgesteld, gedeeltelijk van de wand af kwam. Grote schrik!! Beloofd werd dat Ronald ons de volgende dag zou bellen voor een nieuwe afspraak want de losgeraakte ankers moesten vervangen worden. Het scherm is toen provisorisch vastgezet. Pas na het weekend werden we gebeld door Ronald voor een afspraak over 2 1/2 week. In reactie op mijn vraag kon het niet eerder i.v.m. de planning. Dit vinden wij niet onacceptabel. Na zo'n debacle laat je de klant geen 2 1/2 week wachten. Ook heb ik hem gevraagd of Sandra een keer langs kon komen omdat het allemaal niet ging zoals eerder was voorgespiegeld. Volgens Ronald kon dat niet en was dat niet nodig. Gezien vanuit de bedrijfsvoering misschien wel juist maar vanuit de beleving van de klant onjuist. Toen de monteurs volgens afspraak kwamen bleek dat er meer aan de hand was en is er door hen een oplossing bedacht. Helaas hadden zij niet het juiste materiaal daarvoor bij zich en was het ook niet in Hummelo beschikbaar. Dat moest eerst worden besteld. Een nieuwe afspraak volgde en een paar dagen later hadden de monteurs het benodigde materiaal. Door uitgelopen werkzaamheden kon het werk bij ons toen niet afgemaakt worden. Er was te weinig tijd voor de uitharding van de chemische ankers, maar de volgende morgen was iedereen weer present en is het scherm definitief opgehangen en afgesteld. Ook toen geen enkele reactie of telefoontje van Sandra, al zou het maar voor de belangstelling zijn voor het werk van de monteurs. Even een keertje langskomen zou wat sympathieker zijn geweest. Wij hebben een beetje het gevoel dat de mentaliteit is: 'de order is binnen en de jongens zoeken het maar uit'. Overigens alle lof voor het team van monteurs zowel in sociaal als vakkundig opzicht. Alles is in goed overleg en in een plezierige sfeer verlopen. Ze hadden nog weinig ervaring met een dergelijk groot scherm en een niet standaard montage op een dergelijke locatie maar hebben de problemen met veel creativiteit en in samenspraak met ons opgelost.

  Verbeterpunten:
  Meer betrokkenheid bij de klant als er bij de uitvoering van de opdracht problemen ontstaan. Ook als het allemaal goed zou zijn gegaan zou een telefoontje na afloop gewaardeerd worden.

  Reactie van E&S

  Hallo meneer en mevrouw van der Linde,
  Bedankt dat u zo vriendelijk bent geweest om een recensie te schrijven. Wij willen graag even reageren naar aanleiding daarvan.
  Het type scherm welke u heeft is een nieuw scherm, het klopt dat onze monteurs deze nog niet zo vaak hebben opgehangen, het is tenslotte nieuw. Dit prachtige scherm wordt op meerdere plaatsen vast gezet aan de gevel, bij u in de tussenvloer. Het is bij montage dat de monteur ziet waar de fabrikant heeft aangegeven dat de beugels moeten komen. Helaas bleken we bij u op 2 punten in een holle ruimte uit te komen, hiervoor is inderdaad bijzonder materiaal besteld bij Borgh. Daar koopt E&S al haar bevestigingsmateriaal, zodat wij de klant ook een goede kwaliteit kunnen verzekeren. Achter elk montage materiaal zit namelijk een rapport.
  Holle ruimtes zijn voor ons aan de buitenzijde niet te zien, ook bij melding daarvan door de klant dan is het nog maar de vraag of dat wij ook daadwerkelijk juist daar de beugel moeten plaatsen.
  Bij plaatsing de 1ste keer mocht het scherm nog niet gebruikt worden omdat deze eerst uit moest harden (chemisch anker) en \"gesteld\"diende te worden.
  Op de dag 5 oktober is uw scherm gemonteerd, 3 dagen later is onze monteur bij u geweest om het scherm te stellen, zodat u het kon gaan gebruiken, daarbij constateerde hij dat het scherm op 2 beugels niet genoeg grip had.
  Bij melding daarvan zijn direct speciale ankers besteld. Bij ontvangst daarvan hebben wij opnieuw op 18 oktober werkzaamheden verricht om de verankering te verstevigen. Op 23 oktober is het scherm ingehangen en afgesteld voor gebruik.
  Het is mensenwerk en soms blijkt dat wij al doende ook voor situaties komen te staan welke met het blote oog niet waarneembaar zijn. Zaak is om ze dan adequaat op te lossen.
  U kunt nu genieten van een pracht scherm met windsensor en IO sensor.
  Onze excuses dat u het gevoel heeft gehad \"de order is binnen\" dat was zeker niet de bedoeling. Het is echter wel aan de monteurs om oplossingen door te geven aan de leiding zodat deze kan handelen.
  Wij nemen uw verbeterpunten mee.
  Veel plezier van uw prachtige scherm
  Met vriendelijke groet, team E&S

 • Beoordeling
  10
 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u E&S wel of niet aan:

  Uitstekende service

  Verbeterpunten:
  Nog meer aandacht in de showroom

 • Beoordeling
  8
  Waarom beveelt u E&S wel of niet aan:

  goede advies ,goede levering en kwaliteit

  Verbeterpunten:
  zal niet weten hoe tevreden zo

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u E&S wel of niet aan:

  Juiste kennis en service

Schrijf een beoordeling

Over E&S

Waarom E&S Zonwering?
E&S Zonwering levert deskundigheid, kwaliteitsproducten en service sinds 1996. Dat wil zeggen, wij ondersteunen u in de aanschaf van uw zonwering van begin tot eind. Van oriënterend gesprek in onze showroom tot en met het monteren van uw producten. Daarnaast zit op de meeste producten ook garantie. Passend bij de wensen en uw budget gaan wij op zoek naar de beste mogelijkheden. In onze showroom kunnen wij u een uitgebreid assortiment en mogelijkheden tonen. De kwaliteit van onze producten, de ondersteuning van onze leveranciers en onze vakkennis maken E&S tot een betrouwbaar bedrijf. Bovendien garandeert een bedrijf met showroom u dat u met een gerenommeerd bedrijf zaken doet. Verano Nederland, Somfy Nederland, Hörmann en Luxaflex en Renson stellen dat als minimale eis. Zo bent u als klant ook zeker dat uw garantie gewaarborgd blijft.

Door leveranciers is E&S uitgeroepen tot:
Verando Privilegedealer
Somfy: Somfy Expert
Luxaflex Inspiration dealer
Hörmann-specialist

NIEUW: Kijk ook EenS op onze webshops:
http://www.achterhoekzonwering.nl & http://www.onlinezonwering.nl

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

E&S is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt E&S te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan E&S?

Vraag het de specialist