Fietsenmaker Pieter Segers

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 233 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
99,1%
Tevreden
0,4%
Ontevreden
0,4%

Fietsenmaker Pieter Segers
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Fietsenmaker Pieter Segers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Fietsenmaker Pieter Segers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Fietsenmaker Pieter Segers heeft 233 klantbeoordelingen verzameld.
99% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
99.57% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Fietsenmaker Pieter Segers.
Gemiddeld wordt Fietsenmaker Pieter Segers met een 9,6 beoordeeld.
Fietsenmaker Pieter Segers heeft een NPS score van 99 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Fietsenmaker Pieter Segers

Fietsen maken is altijd een deel van mijn leven geweest. Als kleine jongen woonde ik in Achterbroek tegenover fietsenmaker Alfons Smout van fietsen De Arend.

Toen ik 2 jaar was, verhuisden we naar het Blakveld in Essen, net op de grens met Nieuwmoer. Voor kapotte fietsen hadden we thuis een regel: ofwel ga je naar den Theeuw en betaal je de herstelling, ofwel maak je hem zelf. Ik heb veel tijd gesleten in zijn werkplaats aan de Essensteenweg, maar na verloop van tijd probeerde ik zelf meer en meer thuis in de garage.

Toen ik 22 was besloot ik om de opleiding Fietsentechniek te volgen bij Syntra in Turnhout. Al tijdens het eerste jaar begon ik fietsen herstellen bij Tinus Van Overveld. Na 2,5 jaar bij Tinus, werkte ik 7 jaar bij Fietsen Jan Zagers. Na een kleine break begon ik in 2017 als zelfstandige fietsenmaker in bijberoep in mijn eigen werkplaats. Een jaar later had ik zoveel werk als fietsenmaker dat ik mijn hoofdberoep heb laten vallen en voltijds fietsen begon te repareren. Sinds januari 2019 ben ik erkend Oxford Dealer. In 2020 begon ik ook met de verkoop van koersfietsen en mountain bikes van Zannata en fietsen van Achielle.

In 2021 opende ik mijn nieuwe winkel aan de Moerkantsebaan in Essen-Hoek.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

Fietsenmaker Pieter Segers
Moerkantsebaan 138
2910, Essen

Vragen aan Fietsenmaker Pieter Segers