Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede

Beoordeling 9 gebaseerd op 1294 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
93,5%
Tevreden
4,3%
Ontevreden
2,2%

Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede heeft 1294 klantbeoordelingen verzameld.
94% is supertevreden, 4% is tevreden en 2% is ontevreden.
97.84% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede.
Gemiddeld wordt Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede met een 9 beoordeeld.
Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede heeft een NPS score van 91 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede

Op zoek naar een geweldige fiets? Bezoek dan onze fietsenwinkel in Enschede een brandstore met diverse fietsmerken en fietsmodellen. Van elektrische fiets tot racefiets, in onze showroom kunnen we u goed adviseren en de verschillende fietsmerken en modellen presenteren. Onze fietsspecialisten zijn technisch en zeer deskundig en kunnen u helpen met een persoonlijk advies. Daarnaast hebben we een ruime collectie fietskleding en fietsaccessoires.

Contact

Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede
Oldenzaalsestraat 340
7523 AJ, ENSCHEDE

Vragen aan Fietsenwinkel Ten Tusscher Enschede