Floris Keukens

Beoordeling 8,1 gebaseerd op 34 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
79,4%
Tevreden
2,9%
Ontevreden
17,7%

Floris Keukens
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Floris Keukens is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Floris Keukens te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Floris Keukens heeft 34 klantbeoordelingen verzameld.
79% is supertevreden, 3% is tevreden en 18% is ontevreden.
82.35% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Floris Keukens.
Gemiddeld wordt Floris Keukens met een 8,1 beoordeeld.
Floris Keukens heeft een NPS score van 62 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Floris Keukens

Floris Keukens. Proef het verschil.
Een nieuwe keuken kopen kunt u overal. Maar een keuken precies naar smaak en perfect geplaatst krijgen, daar komt meer bij kijken. Floris Keukens heeft uitsluitend de betere merken in het assortiment. Tel ons vakmanschap daarbij op en u heeft de garantie dat u eindeloos plezier gaat beleven aan uw nieuwe Floris keuken.

Uw nieuwe keuken veilig en netjes laten installeren.
Nadat u een keuken heeft uitgezocht begint het eigenlijk pas echt. Bij Floris wordt de installatie uitgevoerd door vakmensen met passie voor hun vak. Van het demonteren van de oude keuken tot het verleggen van leidingwerk. Floris kan zelfs een totale verbouwing verzorgen.

Floris ontzorgt
Bij Floris nemen de adviseurs de tijd voor u. We informeren en adviseren u tot op detailniveau. Zo maken we gratis een 3D-ontwerp van uw droomkeuken. Ook na het zetten van uw handtekening onder de orderbevestiging stopt onze zorg niet. Wij begeleiden de levering door ons installatieteam tot in de puntjes. Moet er eerst nog verbouwd worden? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Kiest u voor een keuken van Floris, dan proeft u vanzelf het verschil.

Floris Keukens, een familiebedrijf
Floris Keukens is onderdeel van Floris Groep. Floris Groep is een echt Zaans familiebedrijf met 100 jaar ervaring in de bouw en in bouwmaterialen. Onze dagelijkse drijfveer is een goede en betrouwbare partner te zijn voor onze klanten; met kwaliteitsproducten, deskundig advies en klantgerichte service.

Maak snel een afspraak
U bent de hele week van harte welkom in onze showroom. We zijn iedere donderdagavond open. Wilt u in alle rust uw keukenwensen met ons doornemen dan is het handig om van tevoren een afspraak te maken. U kunt gratis voor de deur parkeren.


"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".
Dat is het uitgangspunt van Floris Keukens . Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
12:00 - 17:30 uur
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30 's avonds op afspraak
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Floris Keukens
Samsonweg 25
1521 RA, Wormerveer

Vragen aan Floris Keukens