5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Floris Keukens
Samsonweg 25
1521 RA , Wormerveer
0756478990

Reviews van Floris Keukens


Beoordeling 10 gebaseerd op 2 individuele klantbeoordelingen.

Floris Keukens

100%
0%
0%

Floris Keukens beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Floris Keukens op basis van 2 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Floris Keukens wel of niet aan:

  Na een zoektocht bij diverse keukenleveranciers kwamen we op aanraden van onze aannemer bij Floris Keukens terecht. Wat een verademing. Geen opdringerige verkoopgesprekken, maar een duidelijk...

  Verbeterpunten:
  Misschien iets meer foto's op de website en een wat strakkere vormgeving. Wij zijn op aanraden van onze aannemer bij Floris Keukens terecht gekomen, maar ik weet niet of we op basis van de website alleen ook naar Wormerveer waren gereden. Kortom maak een website die net zo goed is als het bedrijf is.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Floris Keukens wel of niet aan:

  Vriendelijke ontvangst, prima adviezen. Goeie koffie, nemen alle tijd en prima afhandeling, Kennis van zaken en komen met goede nuttige tips/adviezen.

  Verbeterpunten:
  Wij hebben het niet kunnen bedenken

Schrijf een beoordeling

Over Floris Keukens

Floris Keukens. Proef het verschil.
Een nieuwe keuken kopen kunt u overal. Maar een keuken precies naar smaak en perfect geplaatst krijgen, daar komt meer bij kijken. Floris Keukens heeft uitsluitend de betere merken in het assortiment. Tel ons vakmanschap daarbij op en u heeft de garantie dat u eindeloos plezier gaat beleven aan uw nieuwe Floris keuken.

Uw nieuwe keuken veilig en netjes laten installeren.
Nadat u een keuken heeft uitgezocht begint het eigenlijk pas echt. Bij Floris wordt de installatie uitgevoerd door vakmensen met passie voor hun vak. Van het demonteren van de oude keuken tot het verleggen van leidingwerk. Floris kan zelfs een totale verbouwing verzorgen.

Floris ontzorgt
Bij Floris nemen de adviseurs de tijd voor u. We informeren en adviseren u tot op detailniveau. Zo maken we gratis een 3D-ontwerp van uw droomkeuken. Ook na het zetten van uw handtekening onder de orderbevestiging stopt onze zorg niet. Wij begeleiden de levering door ons installatieteam tot in de puntjes. Moet er eerst nog verbouwd worden? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Kiest u voor een keuken van Floris, dan proeft u vanzelf het verschil.

Floris Keukens, een familiebedrijf
Floris Keukens is onderdeel van Floris Groep. Floris Groep is een echt Zaans familiebedrijf met 100 jaar ervaring in de bouw en in bouwmaterialen. Onze dagelijkse drijfveer is een goede en betrouwbare partner te zijn voor onze klanten; met kwaliteitsproducten, deskundig advies en klantgerichte service.

Maak snel een afspraak
U bent de hele week van harte welkom in onze showroom. We zijn iedere donderdagavond open. Wilt u in alle rust uw keukenwensen met ons doornemen dan is het handig om van tevoren een afspraak te maken. U kunt gratis voor de deur parkeren.


"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon".
Dat is het uitgangspunt van Floris Keukens . Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Erkend 5-sterrenspecialist

Floris Keukens is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Floris Keukens te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Routebeschrijving

Vragen aan Floris Keukens ?

Vraag het de specialist