Hamers@Home Kastenbouwers

Beoordeling 9,1 gebaseerd op 1311 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,8%
Tevreden
3,3%
Ontevreden
0,9%

Hamers@Home Kastenbouwers
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Hamers@Home Kastenbouwers is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Hamers@Home Kastenbouwers te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Hamers@Home Kastenbouwers heeft 1311 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 3% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.08% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Hamers@Home Kastenbouwers.
Gemiddeld wordt Hamers@Home Kastenbouwers met een 9,1 beoordeeld.
Hamers@Home Kastenbouwers heeft een NPS score van 95 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Hamers@Home Kastenbouwers

Hamers@Home Kastenbouwers is dé specialist in vrijstaande en verplaatsbare slaapkamerkasten, op maat gemaakte draai- schuif- en inloopkasten, meubelen op maat zoals o.a. boekenkasten, TV meubels en werkplekken, industriële schuif- draai en taatsdeuren op maat en tevens traprenovatie.

In onze ruim opgezette showroom tonen wij u deze productgroepen in vele stijlen, van klassiek tot modern, en in iedere prijsklasse, dus voor elk budget!

Desgewenst kunt u gebruik maken van onze eigen inmeet- en montageservice waarbij u niet alleen kunt rekenen op vakmanschap en een keurige en vlekkeloze bezorging en montage, maar ook op een zeer goede service en nazorg! Tevens kunnen wij u ontzorgen in het verwijderen en afvoeren van uw oude kast.

Kortom, onze mogelijkheden zijn enorm en daarnaast heeft u te maken met een authentiek Tilburgs bedrijf waar de klant zich nog écht klant voelt!

Ons bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Op deze pagina kunt u tevens in de gaten houden of er nog interessante aanbiedingen zijn. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Hamers@Home Kastenbouwers
Ringbaan Zuid 372
5022 GA, TILBURG

Vragen aan Hamers@Home Kastenbouwers