K2 Interieurwerken

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 23 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
95,7%
Tevreden
4,4%
Ontevreden
0%

K2 Interieurwerken
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

K2 Interieurwerken is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt K2 Interieurwerken te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

K2 Interieurwerken heeft 23 klantbeoordelingen verzameld.
96% is supertevreden, 4% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met K2 Interieurwerken.
Gemiddeld wordt K2 Interieurwerken met een 9,4 beoordeeld.
K2 Interieurwerken heeft een NPS score van 96 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over K2 Interieurwerken

Elk geslaagd ontwerp bestaat uit een combinatie van creativiteit, hoogwaardige materialen en vakmanschap. Onze kracht ligt in het ontwerpen in goed overleg met onze klanten. Ontwerpen doen we namelijk niet alleen, maar samen en in goed overleg met u.

Tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding realiseren wij uw maatwerk van hoge kwaliteit, hierbij verliezen wij uw budget nooit uit het oog.

Wij vervaardigen keukens, kasten en meubelen op maat. Daarbij maken we zo veel mogelijk gebruik van duurzame materialen als plaatmateriaal, eiken, kersen, essen en natuursteen.

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over onze mogelijkheden, maar liever nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek.

Dat is het uitgangspunt van Interieurwerken K2 . Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
07:30 - 17:00
Dinsdag
07:30 - 17:00
Woensdag
07:30 - 17:00
Donderdag
07:30 - 17:00
Vrijdag
07:30 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

K2 Interieurwerken
Stationsstraat 8
4921 AD, MADE

Vragen aan K2 Interieurwerken