Kolenboertje BBQ Meesterschap

Beoordeling 9,5 gebaseerd op 12 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kolenboertje BBQ Meesterschap
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Kolenboertje BBQ Meesterschap is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Kolenboertje BBQ Meesterschap te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Kolenboertje BBQ Meesterschap heeft 12 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Kolenboertje BBQ Meesterschap.
Gemiddeld wordt Kolenboertje BBQ Meesterschap met een 9,5 beoordeeld.
Kolenboertje BBQ Meesterschap heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Kolenboertje BBQ Meesterschap

Omdat wij werken met een selectie van de beste producten vind je hier geen verzameling van barbecue merken. Kolenboertje werkt uitsluitend met de absolute top aan BBQ’s, houtskool en accessoires. Op onze testlocatie in Wierden kun je de barbecues vooraf bekijken en testen zodat je precies weet wat je aanschaft. Makkelijk en veilig!


LEREN GRILLEN ALS EEN ECHTE GRILL MASTER?
Nog geen workshop gevolgd bij Kolenboertje? De kans is groot dat je er mensen over hebt horen spreken. Puur vlees en vis van topkwaliteit, veel humor maar ook een enorm leerzaam programma typeren de workshops bij Kolenboertje en op locatie. Met een indrukwekkende lijst van bedrijven, vriendengroepen maar ook leuke samengestelde groepen deelnemers mag Kolenboertje zich één van de meest gevraagde aanbieders van Nederland noemen. Grillen thuis zal na het volgen van deze workshop nooit meer hetzelfde zijn!


Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Kolenboertje BBQ Meesterschap
Beverdamsweg 2
7642 NZ, Wierden

Vragen aan Kolenboertje BBQ Meesterschap