Profile Romijnders 'de Fietsspecialist'

Beoordeling 9,3 gebaseerd op 384 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
97,7%
Tevreden
1,8%
Ontevreden
0,5%

Profile Romijnders 'de Fietsspecialist'
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Profile Romijnders 'de Fietsspecialist' is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Profile Romijnders 'de Fietsspecialist' te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Profile Romijnders 'de Fietsspecialist' heeft 384 klantbeoordelingen verzameld.
98% is supertevreden, 2% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.48% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Profile Romijnders 'de Fietsspecialist'.
Gemiddeld wordt Profile Romijnders 'de Fietsspecialist' met een 9,3 beoordeeld.
Profile Romijnders 'de Fietsspecialist' heeft een NPS score van 97 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Profile Romijnders 'de Fietsspecialist'

Profile Romijnders 'de Fietsspecialist' in Beneden Leeuwen is de beste plek voor het kopen van een fiets, onderhoud en fietsreparatie. Onze vakmensen voorzien je van eerlijk advies en staan voor je klaar. Je kunt kiezen uit een groot assortiment nieuwe fietsen en tweedehands fietsen. Ook na je aankoop helpen we je graag met reparatie en onderhoud.

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Profile Romijnders 'de Fietsspecialist'. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Profile Romijnders 'de Fietsspecialist'
Wielstraat 20
6658 BE, Beneden Leeuwen

Vragen aan Profile Romijnders 'de Fietsspecialist'