Profile Wild - Fietsenwinkel en fietsreparatie

Supertevreden
0%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Kwaliteitsscore

Profile Wild - Fietsenwinkel en fietsreparatie is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Profile Wild - Fietsenwinkel en fietsreparatie te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Profile Wild - Fietsenwinkel en fietsreparatie heeft 0 klantbeoordelingen verzameld.
0% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
0% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Profile Wild - Fietsenwinkel en fietsreparatie.
Gemiddeld wordt Profile Wild - Fietsenwinkel en fietsreparatie met een 0 beoordeeld.
Profile Wild - Fietsenwinkel en fietsreparatie heeft een NPS score van 0 en voldoet daarmee niet aan de normering. Deze keurmerkhouder heeft een hersteltijd van maximaal 6 maanden om weer aan deze normering te voldoen.

Over Profile Wild - Fietsenwinkel en fietsreparatie

"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon". Dat is het uitgangspunt van Profile Wild - Fietsenwinkel en fietsreparatie. Als 5-sterrenspecialist willen wij je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht je vragen hebben of kun je een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor jou klaar.

Contact

Profile Wild - Fietsenwinkel en fietsreparatie
Nieuwstraat 151
7605 AD, Almelo

Vragen aan Profile Wild - Fietsenwinkel en fietsreparatie