RB Fietsen

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 74 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
98,7%
Tevreden
1,4%
Ontevreden
0%

RB Fietsen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

RB Fietsen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt RB Fietsen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

RB Fietsen heeft 74 klantbeoordelingen verzameld.
99% is supertevreden, 1% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met RB Fietsen.
Gemiddeld wordt RB Fietsen met een 9,4 beoordeeld.
RB Fietsen heeft een NPS score van 99 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over RB Fietsen

Je kent het wel: je fiets heeft een mankement en je wil deze graag laten repareren door een onafhankelijk bedrijf, dat er niet automatisch van uit gaat dat je de fiets daar gekocht hebt. “Nee hoor, dat hoeft helemaal niet” zegt Robert Brants, “bij mij kan iedereen terecht”.

Het fietsonderhoud –en reparatiebedrijf van Robert Brants is nu gevestigd aan de St Josephstraat 161 - 5104 ED te Dongen en inmiddels weten aardig wat Dongenaren Robert al te vinden. Hij is met zijn twintig jaar ervaring dan ook goed in zijn vak en heeft vele opleidingen op zijn vakgebied gevolgd wat geleid heeft tot de titel ’Erkend fietsreparateur’

Robert Brants voert in zijn werkplaats alle werkzaamheden uit. “Dat varieert van het plakken of vervangen van banden tot complete beurten en van het repareren van defecte onderdelen tot onderhoud van de populaire elektrische fietsen.” zegt Robert. “En nu het weer wat beter wordt en het fietsseizoen al langzaamaan begint is het verstandig om je e-bike nog gauw een beurt te laten geven. Het maakt niet uit wat voor merk het is.”

ALLES VOOR EEN TEVREDEN KLANT!
Een goed advies is goud waard. Als erkend 5-sterrenspecialist willen we u niet slechts een fiets, onderdelen of onze diensten verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een bedrijf aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN
Wij zijn trots op ons werk en op onze klanten. Als u wilt weten hoe onze service wordt ervaren? Bekijk dan onze klantbeoordelingen.

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 20:00
Zaterdag
09:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

RB Fietsen
Geer 91
5104 HE, Dongen

Vragen aan RB Fietsen