Robert van Sundert Interieurbouw

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 11 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Robert van Sundert Interieurbouw
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Robert van Sundert Interieurbouw is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Robert van Sundert Interieurbouw te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Robert van Sundert Interieurbouw heeft 11 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Robert van Sundert Interieurbouw.
Gemiddeld wordt Robert van Sundert Interieurbouw met een 9,4 beoordeeld.
Robert van Sundert Interieurbouw heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Robert van Sundert Interieurbouw

"Je interieur is als een schoen. Het moet bij je passen en comfortabel zijn."

Dat is het uitgangspunt van RVS Interieurbouw. Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen.

Daarom zorgen wij voor een maatwerk interieur dat bij jou past en waarin jij je thuis voelt. We maken een afspraak en komen bij jou langs om je wensen door te spreken. Dit kan ook ’s avonds. Daaropvolgend werken wij het gewenste product uit in een 3D-ontwerp en komen we met een no-nonsense offerte bij je terug.

De wensen van onze klanten maken wij waar in onze eigen werkplaats. Wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten en hebben een ruim assortiment aan materialen. U kunt bij ons terecht voor o.a. houten vloeren, tafels, kasten, balies en aftimmerwerk. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en staan altijd open voor nieuwe materialen en ideeën.

Wij zijn gevestigd in Etten-Leur, tussen Breda en Roosendaal. Onze werkplaats is alleen op afspraak te bezoeken.

Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Portfolio

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Contact

Robert van Sundert Interieurbouw
monplaisir 87A
4879AM, Etten Leur

Vragen aan Robert van Sundert Interieurbouw