Spa & Co - Speciaist in spa's

Beoordeling 9,5 gebaseerd op 30 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Spa & Co - Speciaist in spa's
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Spa & Co - Speciaist in spa's is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Spa & Co - Speciaist in spa's te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Spa & Co - Speciaist in spa's heeft 30 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Spa & Co - Speciaist in spa's.
Gemiddeld wordt Spa & Co - Speciaist in spa's met een 9,5 beoordeeld.
Spa & Co - Speciaist in spa's heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Spa & Co - Speciaist in spa's

Spa & Co is dé specialist op het gebied van spa's. Spa & Co heeft een eigen service team voor plaatsingen, onderhoud en reparaties.Na een prachtige periode van 6 jaar met onze fysieke winkel en showroom in Alkmaar, heeft ons bedrijf een nieuwe fase bereikt. Carmen heeft besloten om zich deels terug te trekken uit Spa & Co, om zich te richten op haar eigen onderneming, carmennatuurlijk.nl, waar zij haar gasten voorziet van het allerlekkerste eten. Daarom hebben we recentelijk we afscheid genomen van onze showroom op de locatie Sluistuinen in Alkmaar.

Hoewel onze fysieke showroom niet meer beschikbaar is, blijven we ons inzetten voor uitmuntend onderhoud en service aan onze gewaardeerde klanten. We benadrukken dat we nog steeds enthousiast zijn over het leveren van hoogwaardige spa’s, want bij Spa & Co draait alles om het koesteren van ontspanning en het verzorgen van lichaam en geest. Onze toewijding aan het creëren van een omgeving waarin je onbezorgd kan genieten, blijft onverminderd. Wij zijn er om je te ondersteunen bij het vinden van de perfecte spa en om je ervaring met onze producten te optimaliseren.

Contact

Spa & Co - Speciaist in spa's
Nijverheidsstraat 55
1724 VB, Oudkarspel

Vragen aan Spa & Co - Speciaist in spa's