Spa & Co - Sunspa Alkmaar - spa's, hottubs en sauna's

Beoordeling 9 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100%
Tevreden
0%
Ontevreden
0%

Spa & Co - Sunspa Alkmaar - spa's, hottubs en sauna's
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Spa & Co - Sunspa Alkmaar - spa's, hottubs en sauna's is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Spa & Co - Sunspa Alkmaar - spa's, hottubs en sauna's te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Spa & Co - Sunspa Alkmaar - spa's, hottubs en sauna's heeft 3 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Spa & Co - Sunspa Alkmaar - spa's, hottubs en sauna's.
Gemiddeld wordt Spa & Co - Sunspa Alkmaar - spa's, hottubs en sauna's met een 9 beoordeeld.
Spa & Co - Sunspa Alkmaar - spa's, hottubs en sauna's heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Spa & Co - Sunspa Alkmaar - spa's, hottubs en sauna's

Spa & Co, gevestigd op de unieke locatie Sluistuinen te Alkmaar, heeft zich ten doel gesteld om naar iedere wens een spa aan te kunnen bieden. Het team van Spa & Co heeft gemeen dat ze zich hun best voelen wanneer pure ontspanning binnen handbereik is. Zij zijn zich ervan bewust dat zorgen voor lichaam en geest, door te ontspannen, belangrijk is. Maar nóg belangrijker: ontspanning en plezier met je familie en vrienden.

Alexander Jong, oprichter van Spa & Co, is ongeveer ópgegroeid in de spa. Het is zijn passie om zoveel mogelijk mensen óók onbezorgd te laten genieten van een spa. Later heeft hij sauna’s en hottubs aan het assortiment toegevoegd. Alexander ervaart zelf de positieve effecten op zijn gezondheid door regelmatig in de Finse sauna te zitten (gevolgd door een ijsbad!).

Het hoofdproduct van Spa & Co, de spa, staat op nummer 1 als het gaat om toegankelijke wellness, zowel voor jong als oud. Tijd doorbrengen in de spa staat synoniem aan plezier, ontspanning en feest. De spa staat altijd voor je klaar, warm en uitnodigend!

Bedrijfsvideo

Openingstijden

Maandag
Showroom gesloten
Wel telefonisch bereikbaar via 0226 - 421924
Dinsdag
Showroom gesloten
Wel telefonisch bereikbaar via 0226 - 421924
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Spa & Co - Sunspa Alkmaar - spa's, hottubs en sauna's
Oude Helderseweg 85b
1817 BJ, Alkmaar

Vragen aan Spa & Co - Sunspa Alkmaar - spa's, hottubs en sauna's