Spa Service Europe

Beoordeling 8,8 gebaseerd op 538 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
90%
Tevreden
5,6%
Ontevreden
4,5%

Spa Service Europe
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Spa Service Europe is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Spa Service Europe te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Spa Service Europe heeft 538 klantbeoordelingen verzameld.
90% is supertevreden, 6% is tevreden en 4% is ontevreden.
95.54% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Spa Service Europe.
Gemiddeld wordt Spa Service Europe met een 8,8 beoordeeld.
Spa Service Europe heeft een NPS score van 86 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Spa Service Europe

Wij zetten graag een stapje extra!

Spa Service Europe biedt particulieren en spa dealers een compleet pakket van reparaties, onderhoud en installatie services voor alle merken spa’s en zwemspa’s.
Indien u overweegt om uw jacuzzi door een specialist te laten installeren, maak dan gebruik van onze installatieservice. Uw bad wordt vakkundig geïnstalleerd, gevuld en we balanceren tevens de pH-waarde, de alkaliniteit en het chloorgehalte van het water. Mocht u het zelf onderhouden van uw spa of jacuzzi een lastige klus vinden, maak dan gebruik van onze onderhoudsservice. Dankzij jarenlange ervaring beschikken wij over kennis om vrijwel elk merk spa of jacuzzi te repareren. Mocht er een onderdeel van u spa of zwemspa defect gaan, Spa Service Europe repareert vakkundig elke spa en de meeste onderdelen hebben wij zelfs op voorraad. Ons advies is gratis en in de webshop kunt u tevens de benodigde onderhoudsproducten veilig bestellen.

Wij beantwoorden vragen over reparatie, onderhoud en installatie van uw spa of jacuzzi zo spoedig mogelijk. Voor advies of serviceopdrachten zijn we telefonisch bereikbaar op +31 850 657 495.

Wij verlenen service zoals u van een professioneel bedrijf mag verwachten.
Met onze Spa Service Europe garantie bent u tevens verzekerd van 3 maanden garantie op een door ons uitgevoerde reparatie aan uw spa.

Bedrijfsvideo

Online showroom

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact

Spa Service Europe
Ecologieweg 12
3343LM, Hendrik-Ido-Ambacht

Vragen aan Spa Service Europe