5-Sterrenspecialist, hét keurmerk voor klanttevredenheid
Tegel-Outlet.com
Spoorstraat 61
5865 AG, Tienray
0478-700520

Reviews van Tegel-Outlet.com


Beoordeling 10 gebaseerd op 3 individuele klantbeoordelingen.

Tegel-Outlet.com

100%
0%
0%

Tegel-Outlet.com beoordelingen en ervaringen

100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Tegel-Outlet.com op basis van 3 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Filter beoordelingen

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Tegel-Outlet.com wel of niet aan:

  Harstikke goed bedrijf. Had een order geplaatst en aanbetaling gedaan, kreeg achteraf spijt van de donkere tegels en zonder problemen de order geannuleerd en bedrag teruggekregen. Andy laat zien hoe zakendoen werkt, geen korte termijn winst maar bouwen aan relaties. Dit bedrijf verdient een 10! Komen zeker in de toekomst nog eens tot zaken! Hebben ook gewoon ontzettend veel aanbod!

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Tegel-Outlet.com wel of niet aan:

  Klantvriendelijk, klantgericht, meedenkend, professioneel, ze nemen tijd voor je, oplossend gericht en snel..

  Verbeterpunten:
  Nee, het is gewoon goed.

 • Beoordeling
  10
  Waarom beveelt u Tegel-Outlet.com wel of niet aan:

  Goede service , Klant vriendelijk

Schrijf een beoordeling

Over Tegel-Outlet.com

Tegel-Outlet.com is uw leverancier van nagenoeg alle bekende merken wandtegels en vloertegels. Enkele top tegel merken zijn bijvoorbeeld: Ariostea, Agrob Buchtal, Atlas Concorde, Cerdomus, Grespania, Keraben, Kronos, Lea, Leonardo, Pastorelli, Tau, Villeroy & Boch tegels; eigenlijk hebben wij teveel tegel merken om op te noemen. Tegel-Outlet.com staat niet alleen voor het leveren van tegels, wij leveren namelijk ook nagenoeg alle A-merken sanitair zoals: Villeroy & Boch sanitair, Duravit, Laufen, Sphinx, Geberit, Grohe, maar ook badmeubels van Nederlandse bodem zoals PrimaBad, Thebalux, ook voor sanitair merken te véél om op te noemen. Geheel nieuw bij Tegel-Outlet.com zijn onze laminaat vloeren en parket vloeren. Ook voor laminaat en parket vloeren hebben wij top merken in huis gehaald zoals: Meister, Tree, Parador, en met name de laatste -Parador- één van Duitslands grootste laminaat en parket fabrieken. Men kan wel zeggen dat Parador de Ster onder de Laminaat en Parket Vloeren is! Zoals u kunt zien heeft Tegel-Outlet.com alleen maar top merken en kwaliteit in Huis. En over huis gesproken, u bent natuurlijk niet alleen welkom in onze webwinkel maar óók in onze showroom waar de koffie altijd voor u klaar staat. In onze showroom te Tienray hebben wij meer dan 60 grote badkamer opstellingen waar het sanitair samen met de tegels u een idee kunnen geven hoe uw eigen badkamer uit zou kunnen zien. In onze tegelstudio hebben wij voor u uitgebreide wandtegel en vloertegel presentaties staan met grote vloertegel oppervlaktes van wel 250x250cm, waardoor u een betere indruk kunt krijgen hoe uw vloer er in uw huis uit zou kunnen zien. Ook onze laminaat en parket afdeling zal u verrassen, niet alleen vanwege de presentatie maar vooral door de Hoge Kwaliteit en de Lage Prijs.

Bedrijfsvideo

Erkend 5-sterrenspecialist

Tegel-Outlet.com is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Tegel-Outlet.com te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Routebeschrijving

Vragen aan Tegel-Outlet.com?

Vraag het de specialist