Thomassen Interieurs

Beoordeling 9,6 gebaseerd op 47 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
100,00%
Tevreden
0,00%
Ontevreden
0,00%

Thomassen Interieurs
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Thomassen Interieurs is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Thomassen Interieurs te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet u zeker dat u bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten.

Thomassen Interieurs heeft 47 klantbeoordelingen verzameld.
100% is supertevreden, 0% is tevreden en 0% is ontevreden.
100% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Thomassen Interieurs.
Gemiddeld wordt Thomassen Interieurs met een 9.6 beoordeeld.
Thomassen Interieurs heeft een NPS score van 100 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Thomassen Interieurs

Als familiebedrijf streeft Thomassen Interieurs er al meer dan 50 jaar naar om interieurprojecten van particuliere en zakelijke klanten op een kwalitatieve wijze te realiseren.

Drijvende krachten van het bedrijf zijn Luc en Stéphanie Thomassen, die samen met hun team een flinke dosis creativiteit weten te koppelen aan kwalitatieve interieurrealisaties. Van woonconcept tot en met jouw complete interieurinrichting kun je met een gerust hart aan het team van Thomassen Interieurs toevertrouwen.

Het interieuradvies en de uitmuntende service van Thomassen Interieurs zijn steeds opnieuw verrassend en helder… al 50 jaar lang!

Bedrijfsvideo

Portfolio

 • Parel in hartje Maastricht

  Verbouwing monumentale stadsvilla
  Thomassen Interieurs ontving de spannende opdracht om in het historische hart van Maastricht een vervallen monument nieuw leven in te blazen. Een gigantische uitdaging om dit gedateerde bouwwerk weer te laten stralen zoals in vervlogen tijden. Interieurar
 • Verbouwing woonhuis

  Metamorfose jaren '50 huis
  Het team van Thomassen Interieurs werd door de opdrachtgevers benaderd om dit gedateerde jaren '50 woonhuis om te toveren tot een modern en sfeervolle gezinswoning. Deze schitterende uitdaging voor de interieurarchitecten van Thomassen Interieurs resultee
 • Unieke moderne woning

  Ontwerp & realisatie door Thomassen
  Een flinke dosis creativiteit vormde de basis om het ontwerp en inrichting van deze moderne woning op verrassende wijze vorm te geven. Het team van Thomassen Interieurs verzorgde zowel het architectonische ontwerp van deze woning alsmede het interieur.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 18:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Thomassen Interieurs
Wilhelminastraat 6
5801 BW, Venray

Vragen aan Thomassen Interieurs