Uw Keukenspeciaalzaak van Manen

Beoordeling 7,9 gebaseerd op 35 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
77,1%
Tevreden
2,9%
Ontevreden
20%

Uw Keukenspeciaalzaak van Manen
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Uw Keukenspeciaalzaak van Manen is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Uw Keukenspeciaalzaak van Manen te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Uw Keukenspeciaalzaak van Manen heeft 35 klantbeoordelingen verzameld.
77% is supertevreden, 3% is tevreden en 20% is ontevreden.
80% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Uw Keukenspeciaalzaak van Manen.
Gemiddeld wordt Uw Keukenspeciaalzaak van Manen met een 7,9 beoordeeld.
Uw Keukenspeciaalzaak van Manen heeft een NPS score van 57 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Uw Keukenspeciaalzaak van Manen

Uw Keukenspeciaalzaak van Manen . Proef het verschil.
Een nieuwe keuken kopen kunt u overal. Maar een keuken precies naar smaak en perfect geplaatst krijgen, daar komt meer bij kijken. Uw Keukenspeciaalzaak van Manen heeft uitsluitend de betere merken in het assortiment. Tel ons vakmanschap daarbij op en u heeft de garantie dat u eindeloos plezier gaat beleven aan uw nieuwe keuken.

Uw nieuwe keuken veilig en netjes laten installeren.
Nadat u een keuken heeft uitgezocht begint het eigenlijk pas echt. Bij Uw Keukenspeciaalzaak van Manen wordt de installatie uitgevoerd door vakmensen met passie voor hun vak. Van het demonteren van de oude keuken tot het verleggen van leidingwerk. Uw Keukenspeciaalzaak van Manen kan zelfs een compleet installatie pakket verzorgen.

Uw Keukenspeciaalzaak van Manen ontzorgt!
Bij Uw Keukenspeciaalzaak van Manen nemen de adviseurs de tijd voor u. We informeren en adviseren u tot op detailniveau. Zo maken we gratis een 3D-ontwerp van uw droomkeuken. Ook na het zetten van uw handtekening onder de orderbevestiging stopt onze zorg niet. Wij begeleiden de levering door ons installatieteam tot in de puntjes. Moet er eerst nog verbouwd worden? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Kiest u voor een keuken van Uw Keukenspeciaalzaak van Manen, dan proeft u vanzelf het verschil.

Uw Keukenspeciaalzaak is een bedrijf met een hecht team wat voor u klaar staat.
Door het hechte team kunnen wij u in een persoonlijke sfeer voorzien van de beste adviezen. Onze dagelijkse drijfveer is een goede en betrouwbare partner te zijn voor onze klanten; met kwaliteitsproducten, deskundig advies en klantgerichte service.

Maak snel een afspraak
U bent de hele week van harte welkom in onze showroom. Wilt u in alle rust uw keukenwensen met ons doornemen dan is het handig om van tevoren een afspraak te maken. U kunt gratis voor de deur parkeren.

Als 5-sterrenspecialist willen wij u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Mocht u vragen hebben of kunt u een goed advies gebruiken, aarzel dan niet om meteen te bellen of te mailen. Wij staan graag voor u klaar.

Online showroom

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:30 - 17:30 's avonds op afspraak
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact

Uw Keukenspeciaalzaak van Manen
Samsonweg 25
1521 RA, Wormerveer

Vragen aan Uw Keukenspeciaalzaak van Manen