van Roon Haarden & Kachels

Beoordeling 9,4 gebaseerd op 101 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
98%
Tevreden
1%
Ontevreden
1%

van Roon Haarden & Kachels
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

van Roon Haarden & Kachels is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt van Roon Haarden & Kachels te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

van Roon Haarden & Kachels heeft 101 klantbeoordelingen verzameld.
98% is supertevreden, 1% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.01% heeft goede tot zeer goede ervaringen met van Roon Haarden & Kachels.
Gemiddeld wordt van Roon Haarden & Kachels met een 9,4 beoordeeld.
van Roon Haarden & Kachels heeft een NPS score van 97 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over van Roon Haarden & Kachels

Van Roon Haarden en Kachels bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel.

Kom langs in de inspirerende showroom te Spijkenisse om u te laten verassen op haarden en kachel gebied. Het team van Van Roon Haarden en Kachels kan u hier vele modellen laten zien en alle informatie verstrekken die u nodig heeft voor uw toekomstige droomhaard. Kijk op de website voor een totaaloverzicht van de producten die zij kunnen leveren en installeren. Tevens vindt u hier ook de online store waar u diverse producten makkelijk en snel online kunt bestellen.

Portfolio

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 16:00
Zondag
Gesloten

Contact

van Roon Haarden & Kachels
Hofweg 10
3208 LE, SPIJKENISSE

Vragen aan van Roon Haarden & Kachels