Verkade keukendesign

Beoordeling 8,5 gebaseerd op 105 individuele klantbeoordelingen.
Supertevreden
88,6%
Tevreden
10,5%
Ontevreden
1%

Verkade keukendesign
Beoordelingen en ervaringen

Kwaliteitsscore

Verkade keukendesign is erkend 5-sterrenspecialist en laat zich bewust controleren en beoordelen op zijn servicebeleid. Hiervoor gebruiken wij de 5-sterrengroeipromotor waarbij we de Net Promotor Score (NPS) meten. Krijgt Verkade keukendesign te veel klachten en/of te slechte beoordelingen dan wordt de erkenning ingetrokken. Zo weet je zeker dat jij bij deze keurmerkhouder kunt rekenen op onze 5 sterke punten: *Goed advies *Vakmanschap *Kwaliteit *Service *Garantie

Verkade keukendesign heeft 105 klantbeoordelingen verzameld.
89% is supertevreden, 10% is tevreden en 1% is ontevreden.
99.05% heeft goede tot zeer goede ervaringen met Verkade keukendesign.
Gemiddeld wordt Verkade keukendesign met een 8,5 beoordeeld.
Verkade keukendesign heeft een NPS score van 88 en voldoet daarmee aan de normering als erkend 5-sterrenspecialist.

Over Verkade keukendesign

Een goede begeleiding bij het kopen van een nieuwe keuken is erg belangrijk. U doet dit immers niet iedere dag! Verkade Keukendesign is er voor de klant die op zoek is naar een persoonlijk advies. Met passie voor het werk, creativiteit en deskundigheid, vinden wij de beste oplossingen voor uw nieuwe of te renoveren keuken. Samen met u, ontwerpen wij uw unieke keuken. Wij denken met u mee en ontzorgen u in dit leuke, maar soms ook lastige proces.

U vindt uw keuken bij Verkade Keukendesign!

Verkade Keukentechniek is een keukenspeciaalzaak met ruim 40 jaar ervaring. In de showroom vind u een ruim aanbod van keukenopstellingen met alle sfeervarianten: tijdloos, modern, eigentijds, stijlvol klasssiek en nogstalgisch. Iedere keuken is een eigen ontwerp en zult u dan ook nergens anders aantreffen.

Met de maten van uw keuken kunnen wij u optimaal adviseren over originele indelingen en creatieve en onconventionele oplossingen, voor wat u wellicht een probleem vindt.

Bij Verkade Keukentechniek kunt u een warm welkom verwachten door vakkundig personeel en onder het genot van een kop koffie en gebak uit eigen oven.

U zult versteld staan van de mogelijkheden.

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:00 - 17:30
Woensdag
09:00 - 17:30
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 16:30
Zondag
Gesloten

Contact

Verkade keukendesign
Mariëndijk 115
2295 LK, KWINTSHEUL

Vragen aan Verkade keukendesign