Waarom hebben jullie geen eigen geschillencommissie

Hoe help je klanten en hoe sta je voor je klanten klaar. Dat is waar dit keurmerk om draait. Iedere 5-sterrenspecialist vindt het bieden van uitstekende klantbehandeling zelfs zo belangrijk dat ze er bewust voor hebben gekozen om zich hierop te ontwikkelen en te laten controleren.

De meeste consumenten hebben een rechtsbijstandverzekering. Tevens zijn veel van onze keurmerkhouders al aangesloten bij een geschillencommissie. In beide gevallen zou een extra geschillencommissie overbodig zijn. 

het keurmerk 5-sterrenspecialist is juist bedoeld om geschillen te voorkomen. 
Zodra we uw klacht hebben ontvangen, wordt deze gearchiveerd en ontvangt u een bevestiging. Wij stellen de keurmerkhouder op de hoogte. Deze moet binnen 14 dagen reageren. Wij helpen u op basis van hoor en wederhoor. In de praktijk blijkt dat op deze manier de partijen elkaar wat tegemoet komen en dat het onderling opgelost kan worden. 

Indien er geen oplossing komt, ontstaat er een officieel geschil. Indien een keurmerkhouder meer dan 2 keer een geschil heeft, zullen wij de onderneming het keurmerk ontnemen en deze verwijderen uit onze bedrijvenindex.

Extra betrouwbaar door 24 uur per dag live controle
Niet alleen wij controleren of een 5-sterrenspecialist aan voorwaarde voldoet. Vooral u als consument bent hier in een belangrijke partij. Een erkend 5-sterrenspecialist wordt 24 uur per dag gecontroleerd door zijn eigen klanten. Krijgt een 5-sterrenspecialist te veel klachten, zullen wij ze het recht om het 5-sterrenlogo te gebruiken ontnemen. Zo weet u als consument zeker dat een keuring geen momentopname is, maar een doorlopende controle op het servicebeleid! Hebt u onverhoopt een klacht over een van onze specialisten dan kunt u hier uw klacht melden >>>