Zo Gaat u meer marge maken

Zo gaat u meer marge maken
Bedankt dat u de moeite hebt genomen om door te klikken naar deze pagina. Het betekent dat u er voor open staat om meer marge te gaan maken en daar helpen we graag bij. Een hogere omzet en een betere marge beginnen bij twee simpele vragen

1 Wat is eigenlijk uw ideale klant?

2 Waarom zou deze ideale klant juist bij u kopen?

Het antwoord op vraag 1:
De meeste ondernemers roepen het wel eens. “Iedere klant is er een”. Natuurlijk is dat ook zo, maar niet iedere klant is de ideale klant. De definitie van mijn ideale klant is simpel: Een klant welke bereid is om iets meer te betalen voor onze diensten omdat ze dat de moeite waard vinden. Aan deze klanten kunt u iets verdienen. Deze klanten zijn trouw en deze klanten zorgen middels mond-tot-mondreclame voor nog meer ideale klanten.

Het antwoord op vraag 2
Deze potentiële klanten kopen alleen bij u, als ze het gevoel hebben dat ze bij u het beste af zijn!

Geef potentiele klanten dat gevoel
Wanneer u meer omzet en een betere marge wilt maken zult u moeten investeren in ideale klanten. Ik geloof u als u zegt dat u een goede verkoper bent, maar hoe goed uw verhaal ook is. Een slager die zijn eigen vlees keurt is niet echt geloofwaardig. De beste verkopers zijn uw ambassadeurs. Niets werkt zo goed als mond-tot-mondreclame. Als u geloofwaardiger kunt brengen dat het de moeite waard is om bij u te kopen en meer mensen gaan u aanbevelen zal uw omzet stijgen en uw marge verbeteren.

Een extra argument om voor u te kiezen
Als u het keurmerk 5-sterrenspecialist goed doorvoert, laat u aan uw klanten op een geloofwaardige manier zien dat u onderneemt met de policy “alles voor een tevreden klant” U garandeert een meerwaarde op 5 sterke punten: Goed advies, Vakmanschap, Kwaliteit en garantie. De 5 sterren en het woord specialist geven een consument al snel het gevoel dat er meer geboden wordt.

De geloofwaardigheid om vertrouwen te winnen
Meer bieden moet wel waar gemaakt worden. Met de 5-sterrengroeipromotor verzamelt u reviews. Deze ervaringen van uw klanten zijn veel geloofwaardiger dan uw eigen verkoopverhaal. Omdat wij als keurinstantie de echtheid van reviews kunnen garanderen, hebt u het vertrouwen sneller gewonnen. Een keurmerkhouder met te veel klachten of te slechte beoordelingen raakt zijn keurmerk kwijt. Dat zorgt niet alleen voor geloofwaardigheid. Het maakt ons keurmerk betrouwbaar voor de consument

De middelen welke u kunt inzetten

 • U ontvangt raamstickers om op uw pand of auto(‘s) te plaatsen
 • U ontvangt een luxe gevelbordje
 • U ontvangt een oorkonde
 • U ontvangt een offerte bijlage
 • U ontvangt winkelpromotiematteriaal zoals tafeldisplays en een 5-sterrenvlag
 • U kunt reviews gaan verzamelen via het online softwarepakket 5-sterrengroeipromotor
  (Meer info over 5-sterrengroeipromotor)
 • U kunt kiezen uit verschillende widgets om op uw site te plaatsen
 • Met Google rich snippets krijgt u sterren in Google 
  (Meer info over sterren in Google)
 • U ontvangt promotiemateriaal om in uw brochures en in uw advertenties te gebruiken
 • U ontvangt persberichten om gratis reclame te krijgen

Een gratis advies op maat!
Als u meer uit ons keurmerk wilt halen en wilt werken aan een hogere omzet en een betere marge, helpen we u graag. Indien u wenst, kunnen we eens samen naar uw site kijken, de teksten redigeren, een persbericht voor u uitzetten of u helpen met reviewmarketing. Laat die kans niet liggen en bel ons of laat per mail even weten wanneer we u mogen bellen.

5-sterrenspecialist worden

Uitstekende klantbehandeling is een keuze
Het keurmerk 5-sterrenspecialist is het eerste keurmerk voor klanttevredenheid en ziet toe op de echtheid van reviews. Met een hybride model tussen een keurmerk, een reviewsysteem en de Net Promotor Score is een nieuwe manier van reviewmarketing ontstaan.

Wilt u weten wat de voordelen van ons systeem zijn of wilt u 5-sterrenspecialist worden?

Bekijk hier de voordelen →